Esmanrrr Askiletotomsu bende aynı şeyi yapyrm ya 17 haftalık olduk bugün ama başka türlü de yatamyrum
01rebirth Askiletotomsu var tabi canın sırt üstü yatman lazım artık, hatta sola doğru yatmayı öneriliyo hep
Ecodero Askiletotomsu ogrendıgım andan itibaren yuz ustu yatmayı bıraktım doguma 19 gunum kaldı cok ozledım oyle yatmayı
Ersibneh Askiletotomsu bence yok hala rahat isen uyu ama uzandığın fa bi baskı agrı hiiisediyorsan I zaman bırakman gerek karın büyümeye başlamışsa dikkat et
Askiletotomsu Sermincev doktor sırt üstü yatmamaliskn aortuna baskı yapar Haliyle de anne bebe hayatı tehlikeye girebiliyor dedi
Askiletotomsu 01rebirth e sırt üstü yatmak yasak yazıyor nette de Doktorda öyle diyor Yüz üstü yasak diyor da gerci
Sermincev Askiletotomsu doktorun niye öyle dedi acaba ben 24-25.haftaya kadar hep sırt üstü yattım hiç bişey olmadı :/
01rebirth Askiletotomsu sola doğru yan yatamayanlar en kötü sırt üstü yatılsın deniyor, ama yüz üstü başka bebege baskı yapıyorsunuz direk
Deletedmom727271 20.haftadan sonra sağ ve sol yatmalısın canım. o haftadan sonra sakıncalı oluyor 😊 sırt üstü uzun süre yatmak sakıncalı.
Gamzess1 Yüzüstü yatmak yasak ki 20den sonra sırt üstü bile yatmak yasak diye biliyorum sağına ve soluna en çok soluna yatmalısın
Askiletotomsu Sermincev kesin olur değil de olması muhtemel.risk almayalım. Banu çiftçinin sayfasında da yazıyor kendisi ünlü kadın doğumcu Oradan okuyabilirsiniz Bende posttan sonra farkettim♥️
zamloss123 Askiletotomsu 6 aya kadar yatılabiliyormuş bende hep yüzüstü yatardım ama belli Bi aydan sonra istesen de yatamıyorsun karnım sıkışıyor agrıyor altta bir şey var gibi oluyor şimdi de çok zorlanıyorum yan yatarken yanlarım agrıyor sabaha kadar dön dur yüzüstü yatmayı çok özledim
Askiletotomsu zamloss123 bende dün gece nasıl yatacagimi şaşırdım Kolum bacağım kocamın üstüne atıyorum Olmuyor aşağı sarkitiyorum Olmuyor altıma yastik koyuyorum perişan oldum şimdiden
BMelek Askiletotomsu gobegin rahatsiz etmiyorsa yatabilirsin. Bana doktorum rahatsiz edene kadar yatabilecegimi soyledi bebek suyun icindr oldugu icin hic bir sikinti olmaz dedi 33 olucaz neredeyse sirt ustude yatiyorum saga sola yatmaktan kaburgalarim aciyor doktor rahatsiz oldugunda pozisyonunu degistirirsin bir sikinti olmaz dedi
csmaknc Askiletotomsu 6 aya kadar sıkıntı olmuyor diyorlar hep canım ama yana yatmaya başlamalısın sola sağa