deletedmom209 Melikezturk kesenin görünmemesi çok normal canım 6 haftalık falan görünüyo kese 9 temmuzdu dime hesaplayayım kaç günlük hamilesin bekle
deletedmom209 Melikezturk canım 25 günlük hamilesin bebeğin tahmini 13 14 günlük ama sen 25 e göre hareket edeceksin hep yani 1 aylık hamilesin desek çok normal kesenin görünmemesi 10 güne görünür rahat erken öğrenmişsin benim gibi gecikme olmadan
Mervekrgl Melikezturk benim gayet okuma yazmam var o zaman sende cahillik yapıp burada saçma sapan sorular sorma. Madem soruyorsun bu sefer de her yoruma doğru düzgün cevap vermeyi öğren
Melikezturk Mervekrgl cahil sensin saçma sapan da yazmadım bişiy sen kendini ne saniyosun pardon da nerden bu ukalalik doktor bana öyle söyledi kalkıp da kendim demedim 2 haftaligim ayrıca kime ne cevap vercemi gayet iyi biliyorum senin aklına ihtiyacım yok
azemannesi Melikezturk gec ovulasyon olunca kese hemen gorunmez benim 2 gebeligimde de cok gec gorduk keseyi
Melike4242 Melikezturk benim son adetim 18 temmuz ama benim 6. Haftamdayım. Senin 2 haftalık olması garip geldi bana.
Melikezturk Melike4242 yaa nesi garip geliyor anlamadım canım benimde aklımı bulandirdiniz doktor öyle dedi ne bilim ben belki geç döllenme oldu yani ne bilim
Denizkizi Melikezturk umarım dogru hıssetmıssınızdır 2 hftalık hıssedılır mı bılemedım .. Ben 5 hftalıkken adetım gecıkınce kan testı yapıp ogrendım kese bos zaten ıcındekı nokta mınnak bsy .. Kalp atısını da 7 haftada duydum
Melikezturk Denizkizi valla canım hissettim derken kalben istedim için hissettim dedim canım tabi ki daha küçük nasıl hissediym onu valla doktor dedi 15 günlük daha kan sonucuna göre
Denizkizi Melikezturk yorumları okudum bebısınız arkadasların dedıgı gıbı 8 haftalıktır son adet tarıhınden hesaplıyo doktor 9 temmuz demıssınız .. Gec dollenme olabılır .. Kan degerınızın de yuksek hayırlı olsun dıyelımm👶