Mnk16 Kızlar 22 haftalık hamileyim böyle rahim kısmında çok az vajinanın üst kısmında böyle gıdıklanma gibi bişey hissediyorum neden olur ki ya
Ceylankosova Mnk16 o bendede var icini boyle biseyle eseliyolar gibi bisey sanki kitir kitir bisey dogruyolar bazende vajinama hafif batma gibi vuruyo o agri sanirim buyuduklerinden ya🤔
Momoztkn Mnk16 27haftalığım ben bebek büyümeye başladığı için elleri hareket ettiğinde bazen gıdıklanma gibi bi his oluşuyo korkulacak bi şey değil bence 😊
Sbm050421 Mnk16 bebek hareket ediyordur belki canım , kaşıntı desen direk mantar derdim ama korkma bence 😇
Ikinciyeanne @Mnk16 ay bende de var iki gündür neyte bulamadim 27 haftaligim sanki böyle ici kasiniyor gıdıklaniyor gibi vajinamin ve idrar hissi cok var surekli tuvalete gidiyorum bebek büyüdügu icin sanirim
Toyii 26+5 ben de vajinamda baskı kasıklarımda batma hissediyorum o gıdıklanma durumu da oluyo sanki bebek direkt vajinamda gibi yarın doktor kontrolüm var bakalım inşallah normaldir🤷🏻♀️
Mnk16 Toyii Ayakları muhtemelen ben öyle düşünüyorum çünkü gıdıklanmasan sonra muayenem vardı benim gittim bi sıkıntı görmedi