12mommy 48 saat gecti iki doz olalı ciğer gelistirici iğne erken doğum tehlikemden dolayı ama bebeğim asla uyanmıyor gibi 😞hiç hareket etmiyor normal olduğu ilk 2 günde yazıyor her yerde az hareket etmesi ama bebeğim hiç etmedi basına gelen varmi
keleslerdenasli 12mommy geçmiş olsun canım evladına şifa olsun sağlıkla kucağına al inşallah🙏🏻 Hiç mi hareket hissetmedin. ? Hareket azalması normal diye biliyorum ama hiç hareket hissetmemek konusunda bilgim yok 48 saattir hiç hareket hissetmediysen bi acile gidip nst ye gir bence kaç haftalık gebesin bu arada
Miiiii 12mommy bende iki doz oldum zamanimi gecirdikten sonra hareketsiz kaldi daha sonra acilden giris yaptim meger suyum geliyomus sizinti seklinde ve suyum bitmis hemen sezeryane aldilar. Hareket etmiyosa bi git istersen hastaneye en azindan icin rahatlar belkide bebek iyi ama yeri daralmıştır
Yigitinannesiyim 12mommy Siz ne olur ne olmaz hastaneye gidin bebek hareketlerinde azalma olur denmişti bana da ama ben olsam yine de giderdim bende bir değişiklik olmadığı için gitmemiştim riske atmayın
Aselinkooo Azalma olması normal ama hiç hareket etmemesi normal gelmedi. Bi gidin nst falan çekerler en azından içiniz rahat eder.
Memoli65 @“12mommy”#p21459814merak etme canım birşey olmaz Allah’ın izniyle benimde çocuklarım erken doguyolar onun için iki çocuğumda da ciğer geliştirici ine kulandim çok şükür ikiside çok sagliklilar büyük oğlum yedi aylık küçük oğlum sekiz aylık doğdular
Turaninci Memoli65 merhaba benımde erken dogum rıskım var sızınkıler kac haftalıktı ne kadar kuvezde kaldılar
Gudu 12mommy Bende konu hakkında bilgim yok qma hareket etmemesi iyi değil doktora gidin bizede haber verin sizi merak ettim açıkçası Rabbım korusun evladınızi🙏
Memoli65 Deniz2961 büyük oğlum 32 haftalık doğdu bir kilo yediyuz giram bir ay kuvezde kaldı şimdi 11yasinda çok şükür küçük oğlum 34 haftalık doğdu oda tam iki kilo olarak doğdu onu kuveze almadılar çok şükür ciğer geliştirici kullandığım için Allah herkesi sağ salim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Memoli65 Turaninci büyük oğlum 32 haftalık doğdu bir ay kaldı kuvezde sarılığı olduğu için biraz geç çıkardılar şimdi 11 yaşında küçük oğlumda 34 haftalık doğdu ciğer geliştirici kullandığım için hiç kuvezde kalmadı çok şükür hiç sıkıntı etme seni çok iyi anlıyorum inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın canim
Gamze1351 Bnde 35 haftalık erken doğum riski nedeniyle ciğer geliştirici iğne vuruldum bnmde bebeğimde harektleri azaldı ama doktor normal dedi azalma hissedebilirsin demişti için rahat etmezse hastaneye git yine 👍☺️
BMelek 12mommy bende oldum ama hareketi azaldi hareket ediyordu bence en yakin hastaneye gidin iki gundur hic hissetmiyorsaniz