DeneyimliAnne bende ilk öğrendim zaman özele gittim .Ama iki tane gittim özelde hiç olumlu bişey söylemediler .Gelişmiyor dedi hemen kürtaj yapalım dedi .Fiyat bile verdiler hemen bende hemen kestirip atmak istemedim tamam şimdi küçük belki ama oda bir can emin olduktan sonra ne olacaksa olsun zaten ama ,devlette yatış verdikten sonra son kez bi daha kontrol yaptılar ama şunu da söylim ondan önceki doktor devlet hastanesindeki kanamayi görünce sen düşük yapıyorsun hemen yatış yapsınlar dedi bir üst kata çıktım orda ki doktorlar neyin var dedi bende düşük yapıyormuşum dedim kurtaj olmam gerektiğini söylüyorlar dedim .Kaç haftalık sin dedi bende 6 haftalık görünüyor dedim.Ordaki bı abla daha çok küçük ki dedi .Sonra ordaki doktor abla gel ilk bı muayene daha yapalım dedi .Baktılar kese bebek görünüyor dedi .Kalp atışı da ilerki haftalar da oluşabilir dedi .Ben tabi kürtaj olcaksin dedikleri için emin olmak için iki üç kez daha sordum kürtaj olmucam yani değil mi dedim hayır dedi.Yani diğer doktorlar gibi hemen kestirip atmaması hem bana bir umut oldu hem de ilgili davranması çok hoşuma gitti.İnsallah salı günü kalp atışı, sağlıgi normaldir .