canselnzm 6+4 üz şuan bugün kalp atışını duyduk çok şükür çok minnak yavrum sizler kaçıncı haftada duydunuz 🥰doktorum bana yaptırmam gereken kan testleri olsunu söyledi ama ben sevinçten tutamadım aklımda bilenler yazabilir mi https://imgyukle.com/i/EflYTc 🥰🥰🥰🥰
Bruzkan canselnzm öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah kalp atisini duyduğunuzda beta değeriniz kaçtı biliyormusunuz
Tasbebek canselnzm bende kan testleri var canım ama burda foto yükleyemiyorum insta kullanıyorsan ordan atayım
canselnzm Bruzkan kan testi yapmadı doktorum ama geçen hafta 5binin üstünde olduğunu öğrendim küçük bir ilçede olduğum için lab. 5 bin in üstünü ölçmüyor bugünde kalp sesini duydum
canselnzm Tasbebek Ben 10. Haftamda kontrole gittiğimde bebeğimin öldüğünü öğrendim malesef bugün kürtajın 10. Günü
canselnzm Tasbebek hayır hiç bir belirti vermedi covid olmuştuk karantina bitince içimiz rahat etsin bebeği görelim diye gittik meğer olan olmuş covidden dolayı dedi dr inanmadım 3 dr değiştirdim hepsi aynı şeyi söyledi
Kuzucugunannesi canselnzm cok üzüldüm cok.gecmis olsun u covid belasi bi gitmedi gitti yaaa hayirlusu olsun hakkınzda
canselnzm Kuzucugunannesi aynen koskoca izmirde olmadım 2 yıldır ufacık hozata geldim burda beni buldu hemde hamileyken ama nasip hayırlısı böyleymiş belkide yaşasaydı başka problemler olucaktı😔