Bir de ince detaylar var kızlar.. yazıcam ama uykum da var şuan😅 söylemek de istiyorum bir yandan yardımım olur belki diye. Pipet ince bir detay ama hayat kurtarıyor doldurun pipetleri çantaya. Eğilmek vs doğrulmak zorluyor insanı pipetle rahat oluyor ilk gün. Hatta hala daha pipetle içiyorum cogu zaman. Sade kahve içtim ilk gün baş agrım olmadı hiiiç.
kuruyemiş koyun yanınıza fındık, fıstık, incir, hurma falan da hatta kayısı da koyun hazım kolaylaşsın katı gıdaya geçebilirsiniz dendiğinde ki wc gidebilin rahat rahat. İlk gün komposto da içtim bir de. gaz problemi hiç çekmedim. Süt yapsın diye anne çayı içiyorum bir yandan.
Sıcak su torbası da koymuştum goguslere koyuyorum arada. Bence iyi geliyor . Gögus pompası da iyi ki koymuşum sağıyorum en azından gelmesi için uyarıyorum. Gogus pedi , gumus kapak ve gogus ucu kremi de kullanıyorum şuan sağınca da sıvı geliyor cunku yine. bence hiçbiri gereksiz değilmiş bu eşyaların. Sıcak su ısıtmak için kettle,elektrikli cezve koydum diye bana gülen bir arkadaş vardı siz bakmayın böyle söylemlere koyun çantanıza bence. Çok kullandık hastaneden cıkıcaz hala kullanıyoruz🤣 kağıt havlu, ıslak mendil, çöp poşeti falan da lazım oluyor . Bir de kızlar geceliiiikkk. Alt üst zorlandım ben. 2 tane olsun çantanızda. Tuvalete gıdıp gelirken alt üst zor sezaryen olanlar için. Aklıma gelenler bunlar şuan
Aselinkooo
@Psikomer
@oblomov
@Miri06miri