Cnsgkc Asil28 Geçmiş olsun size de. Ben de sizinle aynı durumdayım sandı çıktı ama benim düzenliydi o yüzden bir gece yattım. Sonra düzensizleşince sancılar çıktım hastaneden evde yatarak geçiriyorum. Rahim ağzı uzunluğu benim de normal diye ek bir tedbir almıyor doktor evde bekletiyor ama benim hala kasılmalarım var korkuyorum 😢
Asil28 Cnsgkc bende de sertleşme oluyor gün boyu, gece yatarkende. Zamanında alırız inşallah kucağımıza 🙏
Miiiii Cnsgkc topalanma oluyo saydım dun gece yatana kadar 5 kere oldu bugunde bi sabah 7 gibi oldu onun disinda ayaga kalkinca saga sola donunce oturunca sancilaniyorum bazen uzanirkende oluyo ama doktor onemli olan o bebek toplanmasiji onlemek dedi bugun o toplanma aksama kadar devam ederse sayicam yine aksam acile yine giderim gorunmek icin
Miiiii Cnsgkc birdaha git bence oyleyse cunku bana oradaki doktor devam ederse yarina kadar tekrar gel demisti ama cok sukur ilaclar bana iyi gelmeue basladi dun sadece bir kere oldu
Anneoluyorumm06 _Berna_ braxton hicks kasılması deniyor bu kasılmalara canım çok normal ben de de olmuştu 39 +3 olduk hala devam ediyo doğuma hazırlayan kasılmalar onlar. ♥️
Galadriell _Berna_ Bende yaşadım ve zaman zaman yaşıyorum bu durumu, kısa süreli oluyorsa sıkıntı yok demişti doktorum. Yorulduğum zamanlarda daha çok arttığını gözlemledim o yüzden çok fazla yormamaya gayret ediyorum kendimi. İnşallah sizinkide normaldir.
_Berna_ Galadriell Şu anda hastanede yatıyorum canım. Kasık ağrılarım vardı o yüzden yatırdılar. Pazartesiye kadar kontrol altındayım
Bfbelss_92 @Cnsgkc canım uzandım biraz gece sakinledi Allah’tan @Siracinannesi aynen canım biraz uzandım sakinledi geçti çok şükür 🙏🏻
Cnsgkc Miiiii ya benim 2 haftadır bu sıklıkta oluyor gidiyorum nstde sancı çıkıyor ama doktor düzensiz olduğu için bir şey yapmadan gönderiyor ve ben böyle işkenceyle evde çekiyorum. Başka doktora da gideceğim bu hafta içi böyle olmaz ya