Gulra Stok yapacğım kaç numara bebek bezi kaç ay gidiyor. Mesela 1 numaradan kaçtane 3 numarasan kaç tane almalıyım.? 3 numara kaç aylıkken kullanılmaya başlanıyor
yigitinannesiiiii Gulra canım stok yapma bence her bebeğe her bez olmuyor benim arkadaşta sleepy kullanıyordu bebeğinde sızdırma yapmaya başladı değiştirdi mesela ki bununlada bitmiyo pişik vs olabilir
mervesglm Gulra valla ben 1 ay olcak neredeyse 43lü paketten 4 tane bitirdim. 4 paket daha 42li aldım. Çocuğun kilosuyla alakalı biraz. Bence almak yerine parasını kenara koymanı öneririm. Her totiş her bezi kabul etmiyor çünkü.
Gorkeminannesi Gulra 150 adet civari 1 numara 250 adet civari 2 numara uzun bi sure 3 numara en uzun süre de 4 numara kullaniliyo😅 bebek kilo ve yapısına göre değişiklik gösteriyor tabi bu biraz
Gulra mervesglm kaç numaranın 42 lisinden bitirdiniz keşke koyduğum paraya alabilsem ne yapacam bende şaşırdm
mervesglm Gulra 1 numaranın prima premium careini kullandım 3 5 kilo arası oluyor. Adet vermek mümkün değil o yüzden. Bazen altını değiştirirken bile 2.yi kullanmak gerekebiliyor
Ela000 Gulra bebeğim 2880 gr doğdu sleppy 1 numara aldım 4 kilo olunca 2 numara ya geçtik. Ama sleppy den hiç memnun kalmadım elimdekiler bitince baby turco ve bebeland kullandım pişik ve sızıntı yapmadı memnunum kaldım 🌸
Hanife_ Gulra 1 numara 2 paket aldım 3800 doğdu kızım sonra 2 numara sanırım 7-8 paket aldım şimdi 2 aylık 5500 kilosu
Birgul Gulra 1 numara cok uzun süre kullanılmıyor. 80 tane kullandım, sonra molfix hediye gelmişti onlarıda kullandıktan sonra 2 numaraya geçtim 1. Ay falandı. 2 numaradan 200 tane falan alınabilir kilosuna göre değişiyor çünkü
zeynepdurunun_annesi Gulra sleepy 1 numara yenidoğan için bile küçük oluyo genelde o yüzden ben direk 2 numaradan 210 lu aldım
Dark Gulra 1 numara 1.5 paket kullandık biz. 2 numara gene birkaç paket. 3 daha uuzn süre gidiyor. Bebeğin kilosuna bağlı. Bence stok yapacaksınız 3-4 numara yapın. Ama işte bazen bebek sevmiyor bezi karışık durum. Fiyatlar da uçuyor sürekli
Mrv58 Gulra sleppy natural bugün 12 günlüğüz 3. Paketi açtım bazen sızdırma oluyr bezden mi kaynaklı kullananlar var mi