kama_mukhtar bayanukuslu bende oyle hissediyorum test yapıcam, çatlatma iğnesi yaptik bide, yorumunuz icin cok tesekkur ederim, ayri ayri hepsini okudukca tuylerim diken diken oluyor 🥰
kama_mukhtar bebemibeklrken aynen gebe kalmayi planliyorum bende, bir gariplik hissediyorum, mumkunmu diye merak etdim mumkunmuş 🥰
Askiletotomsu kama_mukhtar gösterdi ikna olmuyorsaniz kan testiyle son adet tarihimi atayim e nabiz goruntusuyle Bakarsınız içiniz bı sogur bı rahatlarsıniz Hayatta çok kandirildiniz heralde. Sevdiğinden darbe yiyen gelip burada bize yalancı muamelesi yapıyor 😂ama belgeleri atabilirim üstüne de özür dilerseniz sevinirim
kama_mukhtar Askiletotomsu ruhsal sorunlariniz var galiba ben yalancisiniz demedim teste helal olsun dedim ben hamileyken bile testim negativ gosterdigi icin 😒
kama_mukhtar Askiletotomsu sen darbe yemissinki boyle ustume çullandın tek lafıma boş bir destan yazmişin 😒 ozur dilemesi gereken sensin, diger yorumunda ozrunu beklerim
Nahirep kama_mukhtar ben hep erken anlıyorum günüm geçmeden karın boşlugunda rahim üstünde hafif ağrılarım oluyor testte silik şekilde pozitif çıkıyor