begonvilko Caglasss34 ben şans bilekliklerinden yaptırdım. Renkli iplerin ortasına istediğin şekli koyuyorlar. SE tasarım sayfasından instagramdan.
Busr21 Caglasss34 ben kapi süsünü cikolatasini hediyeligini isimli yastığını isimli Hastane çıkışını cikolata Atolyesinde yaptirdim cokta memnun kaldim
Fattooss Henüz yaptırmadım ama aklımda tema vakfına bağış yapmak var hem geçen sene yanan ormanlarımız içinde birşeyler yapmış oluruz 😊 onun dışında sokak hayvanları için yem veya çiçek açan tohum kartları da hoşuma gidiyor
Fattooss Caglasss34 canım temaya bağışı temanın internet sitesinden yapabiliyorsun. Kuş yemleri için İnstagram da atolyepatika__ sayfası var onu kaydettim
Busramzcgl Ben kolonya yaptırdım birde kokulu taş magnet yaptırdığım yerlerden çok memnunum, kokulu taşı elifmiskokulutas sayfasında, kolonyayıda masalevent_ sayfasında yaptırdım bebeğimizin adı Ahmet Mirza bakabilirsiniz paylaşmışlardı🤗
captainavocado Ben sözümde kendim yapmıştım hediyeliklerimi yine doğumda da kapı süsümü ve hediyeliklerimi kendim yapmayı düşünüyorum makromeden, vaktin varsa hem kendi el emeğin hem de ekonomik olur😇