feyza0806 Normal doğum yaparken nefes egzersizi yapmamış olmak çok olumsuz etkiler mi ben yapıyorum aklıma geldikçe ama o süreçte sancı karşılarken çok önemli mi bu durum acaba bilenler var mı
hunilimom feyza0806 o an ebeler seni zaten uyarıyor derin nefes al sakin ol simdi ıkın vs gibi önceden yapmakta fayda olabilir tabi
Tazeanne0134 Aseltos9 ay darısı bana inşallah canım feyza0806 canım seni güzel yönlendiren biri varsa gayet güzel olur
Aseltos9 feyza0806 herkesin farklı benim açılmam çok hızlı ilerlediği için ne yapmam gerektiğini şaşırmıştım 😌
feyza0806 Saliha03 ben çok düzenli yapamadığım için biraz korkuyorum hiç yapamazsam sezeryan isterim artık
Aseltos9 Aynur47 evet ilk gebeliğimdi 30.haftamdan itibaren düzenli yürüdüm günde en az 20dk, 36.haftamdan itibaren de her gün 6 hurma yedim
Aynur47 Aseltos9 Ben hiç birini düzenli yapamadım herhalde ondan ne açılma olur ne bişey 40+3 um bende
feyza0806 Tazeanne0134 inşallah dediğiniz gibi güzel birisi denk gelir de çok zorlanmadan yaparım bende
Tazeanne0134 feyza0806 ay inşallah canım benim doktorum baya övülüyor inşallah güzel geçer tüm hamile arkadaşların doğumu
feyza0806 Tiredmother Boyle duymak da bi cesaret veriyo aslında en azından korktuğum gibi olmucağını düşünüyorm teşekkür ederim 🙂