neannemioluyorum Kızlar 32 haftalik olduk biz daha ufak tefek şeyler dışında bir şey almadım doğum çantamı hazırlamak istiyorum ama hiç bilgim yok gerçekten bana fikir verir misiniz sizler nasil hazirlandiniz neler hazirladiniz ?
Muruvet neannemioluyorum İnternette hazır listeler var onlara bakarak tamamladım. Kendim için : Pijama gecelik depend iç çamaşırı çorap kişisel bakım malzemeleri hastaneden çıkarken giymelik temiz rahat yedek kıyafet Bebek için : Hastane çıkışı seti bir kaç çift tulum ve alt üst takım bez pamuk ıslak mendil ağız bezi pişik kremi battaniye
Kbrayankkk neannemioluyorum bebek bezi islak mendil biberon emzik agiz mendili citcitli Ayaklı tulum altlı üstlü takim sapka eldiven ince kalın battaniye çorap kilotlu çorap Şampuan yağ tirnak makası tarak beşik bebek arabasi şuanlık bu kadar alman yeterli zamanla zaten kendi eksiklerini görürsün besikden yukarisinj al besige kadar ev ihtiyacı digerlerini hastane cantana koyabilirsn
Zub34 neannemioluyorum kııızz 32. Haftada benım herşey tamam sayılırdı çantam bile sen öle deyince beni bile heyecan sardı yada ben aceleci davrandım bilmiyorum 😅😅
neannemioluyorum Zub34 bu haftalarda cantayi hazirliyolar canim aslında bildiğim kadarıyla yani eksikler ama yakında tamamlayip cantayi kapatirim bende de Artik heyecan dorukta😅😅