hemsiree Peliinn ben hamile kalmadan önce kullanmaya başladım hala kullanıyorum. yenidoğan yoğun bakım hemşiresi olduğum için kullanmayanların bebeklerini çok gördüm yemez yani öyle keyfi kullanmamak
Kubrailkan Hamilelikte en önemli şey olduğunu düşünüyorum hatta planlı gebelikse öncesinde bile kullanılması lazım 🙏🥰
Serpilhasanege hemsiree ne gibi sorunlar olusmustu mesela bende arada unutuyorum hic ilac icmeye aliskin olmadigimdan unuttugum oluyo
Peliinn hemsiree Keyfi bir durumdan bahsetmiyorum zaten, ayrıca kullanmayan herkesin bebeklerinin aynı olacağını söylemek bi sağlıkçı için normal gelmedi bana. Kullanmayan ve sorunlu olmayan ne kadar örnek var dünyada.
hemsiree Serpilhasanege spina bifida een çok karşılaştığımız sorun ve bu bebişlerimizin çoğu maalesef engelli oluyor yürüyemiyorlar. anensefali de spina bifida kadar olmasa da görüyoruz
SunnyG Peliinn o zaman emniyet kemer takmayın mesela emniyet kemeri takmayıp kazada ölmeyen insanlar da var. Mantığınız yanlış. Riske attığınız şey önemli
hemsiree Peliinn neden riske atalım ki değer mi sizce sadece soruyorum. bir sağlıkçı olarak “her kullanmayanın bebeğinde sorun olmuyor istemezseniz kullanmayın” demek daha büyük yanlış
Deletedmom727271 folikasit ilk 3 ay bebeğin beyin gelişimi için çok önemlidir. kullanılması gerekiyor 🌼
Wera Ben ilk hamileliğimde 4.ay başlamıştım şuan 8yaşında bi problemi yok şimdi 6haftalık hamileyim 2aydır kullanıyorum