OksijenliSu Selam kızlar. Sat’a göre 9+0 ultrasona göre ise 8+1 hamileyim. Bugün dışarda uzun yürüme sırasında sanki bi an doğuracak gibi oldum. Öyle bi sancı, kasık ağrısı batma oldu. 🥺🙄 Acaba neden olmuş olabilir? Bu 2.hamileliğim. 15 aylık bir oğlum var .
Busraaydiiin1 OksijenliSu ilk 3 ay asla uzun yürüyüş vs onerilmiyor. Riskli bir süreç çünkü. Doktorum bana o aylarda bol bol uzanıp dinlenmemi asla uzun yürüyüşler yapmamam gerektiğini söyledi. Ağrılarım oluyordu hep doktorun dediğini yapıp bol bol dinlenince ne ağrım kaldı nede başka birsey. O yüzden çok ayakta kalma uzun yürüyüşler yapma Allah korusun bebeği düşürürsün
litfenama OksijenliSu doktorum 12.haftada artık yürüyüşlere başla demişti. Kendinizi çok zorlamayın. Kısa yürüyüşlerle başlayın. Doktora mutlaka danışın. O haftalarda çok kasık ağrısı olmuştu bende.
OksijenliSu Busraaydiiin1 İlk hamilelikte olmamıştı nedense. 🙄 Çokta uzun yürümedim aslında ama. Allah korusun. 🍀 Teşekkür ederim
OksijenliSu litfenama Aynen bende de çok oluyor kasık ağrısı. İlkinde yürüş de yaptım, her işi yaptım ama böyle olmamıştı. 🙄🥺 Artık hayırlısı. Teşekkür ederim 🍀