Ozlemisak 24+3 bebeğim hergün hareket ediyordu bugün sadece sabah kahvaltı yapmadan önce bir iki kere hareket etti daha etmedi akşam oldu normal mi bu acaba bu haftalarda
Mercan28 Ozlemisak normal canım benimde 26 haftalık sürekli hareket etmiyor bazen baya hissetmediğim oluyor stres yapma etkileme bebişi 😇
Ozlm0916 Ozlemisak bendede oldu o bugün normalde kipir kipir bugun misafirlerim var sabahtan beri ayaktaym yoruldugum icinmi acaba
Mocuzemiz Mercan28 selambende 22 hafta karnimda kalp atiwi gibi hiss ediyorum geceler olur uzananda olur normalmi?amma tekme falan hiss etmiyorum 🧿🧿🤭🤭sizde nasil bende 1gunden bir hiss ediyorum
Ozlemisak Ozlm0916 evet yorulduğum zaman ayakta çok kaldığımda benimde öyle oluyordu ama ben bugün hiç yorulmadım hareket de ermedi korktum yanı🥺
Ozlm0916 Ozlemisak takip ette 2 saatte bir etmesse git bi doktora benim doktor dediki 2 saatte bir hareket etmesse gel dedi bana dün yoruldum bende misafir vardi cok etmedi korktum ama dinlenince etti belkide uyuyordur telaş etme hemen