Withminou Kizlaaarr cok sacma ama duvar kemirmek istiyorum! Alçıları koparıp kıtır kıtır yemek istiyorum😂 cif kokusu beni çok cezbediyor içesim geliyor, fairy bulaşık tabletini ısırıp patlatmak kıtır yemek istiyorum napıcam çok canım çekiyor
Reyhan35 Withminou ayy aynı şeyler bende de var ya tebeşir tozu yemek istiyorum ağız dolusu hele Domestos kokusu bütün gün temizlik yapıyorum kokusunu alayım diye 😂
Esmanrrr Withminou bende de var hatta babamlarin köyünde ki toprağı istiiodu canm ztn ilk hamile olduğumu öyle hissettim yani böyle aklıma geldikçe kafayı yiyodum kuzenim vardı köyde sağolsun istedim gönderdi vla cnm çok çektikçe birazcık yiyyrm
Aselinkooo Doktora söyleyip kan değerlerinize baktırın. İsim olarak aklıma gelmedi ama bazı değerlerin eksikliğinde olurmuş öyle. Takviye bişey ler verir belki.
Withminou Dayanamayip gece saat 3 te balkon duvarini kemirdim ama nasil rahatladim anlatamam kitir kitir yedim
ikizleribeklerken Withminou acil kan değerlerinize baktırın bende sürekli Türk kahvesi telvesi yemeye başladım ve sürekli ekmeğin köşelerini yanık yerlerini yemek istiyordum dün doktor kan serumu verdi kanım 7.6 düşmüş buraya yazdığınız gibi doktorsunuza da anlatın
Jess28 Yaklaşık iki aydır toprak aşerdiğim için fiziksel acı çekiyorum resmen boğazıma yapışıyo ama yutamıyorum gibi resmen ağlamak istiyorum patates kabuğunu yalayıp üstündeki küçük toprakları yedim bikaç kez ama asla kesmiyo kan değerlerim de düşük değil üstelik vitaminlerimi de içiyorum nolacak bilmiyorum 😩