Rosea Hilalsaglam 8+2 bugün hiçbir belirtim yok sadece göğüs uçları karardı büyüdü ve şiştim aşırı derecede
Esrabyln Bugün tam 8 olduk mide bulantım Çok var Prilam dr ve metatid içiyorum ama yok yinede günlük hayatımı fazlasıyla etkiliyor :/
Sedaaa95 Rosea bende 10 haftalık hamileyim hiç belirti yok dediğin gibi gögüsler büyüdü ve şişti her yerim sankii
milamomm Sedaaa95 bende 7 haftalık hamileyim ama şimdiye kadar hiç bir belirti olmadı kasık ağrısı dışında normal mi acaba
Sszzaa Annelk1 bende progestan kullanıyorum tedbir amaçlı az kahverengi akımtım oluyor ama bebek iyi dedi doktor
Cennet-Kokulum suscarparimm Aynı durumdayız ilaçla idare ediyorum ama o bile fayda etmiyor sanırım 🥴🥴
Alparslann Hilalsaglam 8+5 olduk bizde mide bulantısı beni mahvetti doktora dedin ilaç ver diyor ki her annede olur ilaç ben önermiyorum dedi vermedi Allah’tan tek sabah oluyir kusmalarim onun dışında iyiyiz çok şükür . Ramazan kusarak gecicek 😅
Conger Annelk1 ben de 7+6 günlük hamileyim iki hafta kahverengi leke geldi progestan iğne kullanıyorum hala doktor bol bol dinlenmemi istedi
Ftskoc 8+5 henüz bebeği gormeye gitmedim. Hiç bir belirti yok sadece göğüs ağrısı vardı oda bu hafta hafifledi..ikinci gebelik bu. İlkinde de çok rahat geçirmiştim insAllah bu da böyle devam eder..
Hilalsaglam Ftskoc bende aynı hiç b Sedaaa95 bende aynı sadece gribal gibiyim sürkeli alerjimden kaynaklı ve bel ağrım var onun dışında çok şükür iyiyim inşallah böyle geçiririz
Fidan97 8 haftalık gebeyim mide bulantısından mahvoldum herşeyden tiksiniyorum hiç birşey yiyemiyorum sürekli kusuyorum artık halsizlikten bayılacak gibi oluyorum 😔