Mormenekse34 28 haftadayim 1 hafta onde gidiyor kilosu 1470 dedi iri bebek olablir beslenmende hamuru pilavi kes dedi ama zaten cok bisey yemiyorm, seker sorunu da yok sukur, onden gitmesi kotu bisey mi
Mercan28 Mormenekse34 bende aynı şekilde 10 gün kadar önde ilerliyoruz şekerimde çıkmadı bu haftalarda olabiliyormuş yemeye içmeye dikkat edince bikaç haftada düzene giriyormuş diye duydum inşallah bizimkide düzene girer canım
Ccaannsseell Mormenekse34 benim oğluşumda 1 hafta önde gidiyor. Doktorum normal olduğunu bir problem olmadığını söyledi. 1 hafta ileri veya geri olması sorun teşkil etmiyormuş. Bana onu bunu yeme diye birşeyde demedi. İstediğini yiyip içebilirsin hiç bir problem yok sadece bol bol su iç dedi.
Mrvsmt2502 Mormenekse34 benimki 3 4 hafta önden gidiyordu canım şeker çıkmadığı için sorun görmedi doktor genetik olabilir dedi. Ama son haftalarda yakalıyor haftasını bizim öyle oldu. Ama 40+5 olduk gelmiyor hâlâ 4 ü geçti
Mercan28 Mormenekse34 çocuğun suyu çok olabilir belki bizimde suyumuz biraz fazla o karbonhidrat suyu etkiliyormuş
Ccaannsseell Mormenekse34 valla bende çok fazla kilo aldım ama sağlık problemimiz yok çok şükür oyuzden doktorum problem etmiyor 😁