Snnx 2r33tyy gebelik şekeri çıktı çok istiyordum tutmak ama maalesef tutamıyorum insülinden dolayı ama bence birşey olmaz Allah kabul etsin şimdiden herkesin orucunu🥰
Suleermz 2r33tyy 33+5 deyim tam kilo aldığı dönemler o yüzden tutmuyorum aslında bugün deneyecektim ama şiddetli boğaz ağrısı var sürekli öksürüyorum afedersiniz istifar etme derecesine geliyorum su icmem gerekiyor o yüzden bu sene borclanacagim büyük ihtimalle
Sureyya-22 16+3 üm tutuyorum birkaç gün deneyeceğim inşallah sorun yaşamazsam tutmaya devam edeceğim 😌 iftar sonrası sahura kadar bolca su içmeye ve tüketmem gereken gıdaları düzenli tüketmeye özen göstermeye çalışacağım.
Vildanng Bende 5 haftalığım bugün tuttum denicem bakalım ama çok kararsızm ya tutup tutmamakta folik asidi sahurda içtim gelişim açısından sorun olur mu hiç bir fikrim yok doktorum tutmayı önermiyorum demişti
hilalberke Vildanng benim doktorum hiçbir şey söylemedi açıkcası. Çünkü keseyi de göremedik bir hafta sonra gideceğim. Kan değerim yüksek fakat kese görmek için erken dedi. Folik asiti bende sahurda içtim.
zamaneannesi Vildanng çocuğun ilk üç ay gelişimi annenin depolarından oluyor yediklerimizle bir alakası yok eğer kusmanız yoksa oruçlu olmak evladınıza şifa bile olur benim doktorum böyle söyledi ☺️
Ezoliii1 2r33tyy 28 haftalığız tutamıyorum bebeğimin gelişimi biraz geriden geliyor ama kızımda hepsini tutmuştum
Mlkysf 2r33tyy 15 haftalığım tutuyorum sahurda bol su içtim iftardan sonrada bol su içeceğim bu şekilde tutmayı düşünüyorum insaallah bir sorun olmazsa
Vildanng zamaneannesi kusma yok şimdilik bende gittiğimde keseyi gördü bebek için bu haftaiçi gideceğim gidene kadar tutmak istiyorum bende şifa olacağını düşünüyorum herşey Rabbimin elinde sonuçta