tugbakilic kizlar bugun muayene oldum ilkdefa nst ye girdim bugün. doktor bana hafta ya cumartesi de gel dedi. annemde o kontrole girer benden almamislardi dedi zamaninda sizin bir bilginiz varmi bu konuda muayene ücreti aliniyormiyine
Rengarenkk tugbakilic 10 gün kontrol süresi kapsamında oluyor. Yani bu günüde sayarak 10.gününüz 11 nisan. O zamana kadar giderseniz muayene ücreti ödemezsiniz. Hafta sonları ve muayene olduğunuz günlerde dahil bu arada. İş günü gibi hesaplanmıyor
Denizvegokyuzu tugbakilic özel hastanelerin bir çoğunda 10 gün içerisinde gittiğin muayenelerden ücret alınmıyor. Ama gittiğin gün 1.gun olacarak geçiyor. Pazar günleri muayene olmamasına rağmen sayılıyor. Ona gire hesaplayıp gidebilirsin ben 38 haftanın içindeyim. Hftada bir muayene için gidiyorum hesaplayıp 😅sadece nst için ve ekstra tahlil istenirse ücret ödeniyor ☺️☺️
tugbakilic Denizvegokyuzu normalde doktorun yanina çıkmadan asagida sekreter kayıt yapıyor ücret alıyor ya .. direk yukarı çıkıp doktorun yaninami gitmem lazim acaba o zaman
Deletedmom727271 tugbakilic eğer ki 10 gün içerisinde gidiyorsanız doktorunuz kendisi versin randevuyu kayıt yaptırırsanız ücret elbette alırlar :)
melekimserra tugbakilic aşağıda kontrol için tekrar sıra alıyorsunuz ama kontrol olduğu için para alınmıyor
Denizvegokyuzu tugbakilic ben randevu alıyorum yine kendime göre uygun bı saate sekretere gidip kayıt actiriyorum. Sonra doktorun yanına cikiyorum 👍🏻
tugbakilic melekimserra o zaman kayıt acarken bilirler dimi 1 hafta içinde tekrardan geldiğimi ve ücret istemzler ozaman doktorun yaninadaki sekretere çıkıp sormama gerek yok
Gozi tugbakilic Evet canım ben suan 2 haftaya 1 gidiyorum ama doktorum diyor ki istersen haftaya da gel ücretsiz kontrol hakkın var (yüzünü göremedik bi türlü ona bakmak için 🙈) ama ben gitmedim hiç gidersem ücretsiz olcak ama