Zehragniken melekzehra en iyisi 21 hafta diyorlar canım. Daha çok gelişmiş oluyor bebek benimde şuan 18+4 bende 21 haftalikken gitmeyi düşünüyorum
Gamzeates melekzehra 21+5iken girdim detaylıya o zaman daha güzel görünüyor herşeyi daha güzel oturuyor çok erken 19.hafta 😇
Edadrmz melekzehra doktorum bana ne kadar geç girersen o kadar iyi sonuc alırız dedi 22-23 hafta arasında girdim ben canım bi kaç hafta daha bekle istersen
kuzeymomss melekzehra ben 19. Haftada yaptırdım hiç bir sorun yaşamadım kendi doktorumda 19 uygun dedi
Elvanguzel melekzehra şu anda 16.haftadayim doktorum 19.haftada girmemi söyledi 2 bebeğimde aynı doktorumda doğurdum kesinlikle hangi hafta git derse uyarım erken doğum yapmama rağmen asla sezeryana almayacağım normal olacak dedi ve öyle yaptı canım doktorum.
edis22 melekzehra 19 ile 24 haftalar arasi oluyor canim. Bana dr’um bu hafta araliklari randevu al demisti. Bende 22de yaptirdim
T12b1a melekzehra Canım bende randevu aldım doktorum söyledi 20+4 de al dedi bakalım aldık oluyomuymuş demekki