Elif0611 Merhaba isimli hastane çıkışı tulum yaptırmak istiyorum birde isimli zincir emzik önerebilceğiniz uygun fiyatlı bi yer bi sayfa varmı acaba?
Mszrn9678 Elif0611 canım ben emzik askısını mintypinkydesing sayfasında yaptırdım isimli hastane çıkışını bebeqon da yaptırdım
123fatma Ben instagramda minikonsept sayfasında isimli hastane çıkışı yaptırdım ve çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Deletedmom_110 Mszrn9678 ben de ordan yaptıracaktim beğeniyorum oranın ürünlerini ama geçen gün burda birisi demişti ilk yikamada baskıları çıkmış igrnec oldu çok kalitesiz falan dedi ikilemde kaldım sizinki nasıl geldi yıkanınca bişey oldu mu
Mszrn9678 Babyym yastığını paylaşayım sizinle daha yeni yıkadım hiçbir şey olmadı https://imgyukle.com/i/EfqG8H
Mszrn9678 Deletedmom_110 benimki gayet güzel geldi bişi olmadı hastane çantası için yıkayıp koydum hiçbir şey olmadı belki yüksek derece yıkamıştır onun için öyle olmuştur
Babyym Mszrn9678 gerçekten güzel duruyor teşekkür ederim bende yaptirtacam cinsiyeti öğrenince ama baskılar yıkamayla gider diye korkuyorum