Lavinia21 Geçen ay kontrolde 59 olmuştum 1 aydır aynı kilodayım. Korkmuştum bebek beslenemiyor diye, Ama bebekte 1 kg almış. Bu nasıl oluyor? Evde de sürekli tartılıyorum, doktorun tartısında da aynı kilom
CansuDRY Lavinia21 Siz kilo verirken bebek alıyor. Bu nedenle kilo sabit kalıyor. Olabilir gayet normal.
anne_2 Lavinia21 canım ben 71le hamile kaldım şu an 37+3 haftalığız ben 73,5 kiloyum bebeğim geçen hafta 3400kg dı 😬 bende nasıl olduğunu anlamadım 🤷🏼♀️
minik22 Ben bide kilo veriyorum üstelik bebek kilo alırken 😀 maşallah dedi doktorum ters bişi olsa söylerdi
Lavinia21 minik22 evet bende 40 50 gr vermişim hatta ama nasıl oluyor ki 🤷♀️ bebek nerden kilo alıyor 😅
minik22 Lavinia21 bence bebek büyüdüğü için kalori ihtiyacı da büyüyor yediklerimiz de öyle gidiyor heralde 🤷🏻♀️ hayır bayada yiyorum makarnalar hamburgerler falan
Lavinia21 2148 ay inan ekstra bir şey yemiyorum ya 😅 sadece paketli gıdaları abur cuburu, tatlıyı yememeye çalışıyorum. Onun dışında normalde ne yersem o
Deletedmom_110 Ah keşke bende öyle olsam ya çok şükür bebeğimin kilosu iyi ama ben çoook kilo aldım 15 kilo aldım 🤭🤭
trakyalikizce Lavinia21 paketli gıda, abur cubur ve fast food yenmediği sürece kilo alımı doğru düzgün olmuyor bebek sağlıklıysa merak etmeyin sizin için de aşırı kilo almamanız ve bu ürünlerden uzak durmanız daha sağlıklı🥰🥰 ben de daha hiç kilo almadım 2 aylığım geçen biri üç aylığım 10 kilo aldım daha şimdiden demişti çok şaşırmıştım ben niye almıyorum acaba diye ama aynı sizin gibi besleniyorum onun etkisi büyük☺️🤭
Lavinia21 trakyalikizce evet sağlıklı beslendiğim için sanırım. 3 ayda 10 kilo çok fazlaymış gerçekten 😳 çünkü son aylar çokk daha fazla alınıyor
Senemturan Lavinia21 ben de ayni sekilde hamileligmn basinda 7 kilo verdm mide bulantm cok hala daha devam ediyor suan 26 haftaligim 2 kilo almsm sadece ama bebegin kilosu masallah iyi doktor ne guzel iste yediklern direk cocuga geciyor sende pek kalmiyor demisti ozaman
Lavinia21 Senemturan bebeğin kilosu iyiyse çok güzel 🌼 ben almayınca bebekte almaz diye korkmuştum ama alıyormuş ❤️
Ozge Lavinia21 bende öyleyim ya bacaklarım incelip olan kilo bebeğe gitmiş sanırım içine giremediğim çizmeme artık giriyor olunca anladım onu 😂