mintirik 5 cm kistim olduğunu öğrendim sol tarafımda aşırı ağrı ve sancıyla yaşayan oldu mu nasıl bir yol izlediniz?
Nurten2610 mintirik merhabalar bende 6 haftalık hamileyim bugün bebegimide gördüm çok şükür ama benimde sizinki gibi kistim var sizinki nasıl oldu acaba gitti mi veya herhangi bir tedavi uygulandı mı
Deletedmom727272 mintirik ağrım yok ne yalan söyliyim gebeliğimle birlikte geldi 3cmlik kistim, 16. Haftam oldu takip bile etmiyor erir gider 3 cm bişey değil bizim için dedi. Hatt bebeğe yardımcı bile olabiliyomyş hormon açısından
mintirik Nurten2610 merabalar geçmiş olsun hiç bir tedavi uygulanmadı doğumdan sonra sanırım ama sizin gibi ilk haftalarda olsaydı 3 ay içinde kendiliğinden geçerdi dedi doktorum içiniz rahat olsun sizin büyğk ihtimal bebek büyüdükçe geçecektir
Nurten2610 mintirik inşallah canım 🙏 rabbim sanda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
mintirik Deletedmom727272 inşallah geçer benim sancıyla gittim o zaman 20 haftalıktım sanırım 5cm kist var takip dedi doktorum