Nehir-Poyraz ElmasAksoy1 valla bende hipertansiyon var bi bakıyorum yerlerde bide yükselmişse başıma bi ağrı saplanıyo yüzümü ateş basıyo tepemden alev çıkıyo gbi oluyo yüksek tansiyonda genelde baş ağrır
Sultannbstrk ElmasAksoy1 benimde 2-3 haftadır mevcut malesef sağ önden başıma vuruyor ağrısı 16-10 çıkıyor ilaçlarla düşürmeye çalışıyoruz böyle devam ederse bebeği alacağını söyledi 38+3 üm
gamzecevik1 Merhaba Çok şiddetli baş ağrısı. Enseden başlıyor. Ağrı kesici bile geçirmiyor. Bana geçen ay gittiğimde hiper tansiyon tanısı konuldu ve ilaç başladık🥺
ElmasAksoy1 Doktorum geçen söyledi,bende bugün burda okudum korktum bebeğe bi zararı var mi ? Normalde hep düşüktür korktum
Nehir-Poyraz ElmasAksoy1 yüksek tansiyon bebek için sıkıntılı bi durum. Doktorların bana hep söylediği 14/9 olduğunda hemen acile gel
gamzecevik1 ElmasAksoy1 sinüzitte olabilir ön kısımdaki ağrı genelde ondan olur. Ama tansiyondan şüpheleniyorsan mutlaka düzenli olarak ölçtür. Sabah öğle akşam yemeklerden önce.
ElmasAksoy1 Sultannbstrk Allah yardımcınız olsun inşallah bebeğinize sağlıklı bir şekilde kavusursunuz
Nehir-Poyraz ElmasAksoy1 düşük benimde genelde öyle düşüyo. Ama tansiyon kişiden kişiye değişiyo benim eşim çok zayıf onun normali 9/5 benim normalim 11/7 mesela sürekli takip yaptığında anlarsın normalin ne düştüğünde yükseldiğindede hissedersin zaten canım
Zeeynepp Doktora söylemiştim oda bana 1 hafta tansiyonumu bi kağıda yaz dedi bakalım yazıyorum oazatesi gideceğim bazen çok yüksek olugir korkuyorum