Nazsa Edadrmz çok kararsızım ya biraz düşüneyim ya sence sallananmi sabitleyen mi tecrübelisin galiba
Edadrmz Nazsa yani sadece sallanıyo olsaydı bende almakta tereddüt edebilirdim ama sabitleme özelliği olduğu için tercih ettim en aZından sallanana ihtiyaç duymazsam sabitlerim diye
Sekerportakalii Edadrmz çok teşekkür ederim canım sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin Allah çok hoşlar ❤️
Deletedmom622772 Nazsa park beşik aldım anne yanı olabiliyor istersen sabitleyebilir ya da aparat ile sallanabilir şekle getirebilirsiniz
Ynme Nazsa https://imgyukle.com/i/EwO3uN Bunu aldım ben ilk zamanlar odalara mutfağa yanımda götürürüm içine koyarım diye pratik olur dedim çok hafif beşik sonra oda yapicam
Carriebradshow Nazsa ben sallamaya alıştırmak istemiyorum o yüzden sabit ahşap beşik aldım Çilek mobilyadan.
Carriebradshow Nazsa henüz doğum yapmadım az kaldı ☺️ İkiz gebeyim o yüzden hiç sallamaya alıştırmak istemiyorum yoksa iki bebekle mahvolurum. Baştan nasıl alışırsa öyle gider diye düşünüyorum. Bakalım yaşayıp göreceğiz ☺️