Mavisogretmen Kızlar açlık şekerim 98 çıktı şeker yüklemesini yaptım sonrasındaysa normal çıktı açken yüksek çıktı dedi doktor . Bunun icin tarçınlı su içsem bir sıkıntı olur mu dengelemesi açısından ? 1,5 lt suya bir kabuk tarçın atsam gün de onu içsem
Fasulyem2 Mavisogretmen doktor bir şey dedi mi? Takip et diyet yap gibi bir şey öner di mi cnm? Bence İçme şekerin yoksa fazla düşürebilir. Bir süre evde ölçüm yap açlık tokluk ona göre diyet yap beyaz un , karbonhidrat, şerbetli tatlıdan uzak dursan yeterli
Fasulyem2 Mavisogretmen ölçümlerine göre doktorun değerlendirsin cnm insallah yüksek çıkmaz. Tarçınlı yoğurt bana endokrin uzmanı tavsiye etti
Fasulyem2 Mavisogretmen beyaz un hiç tüketmemeye çalısıyorum tatlı ve karbonhidrat da yasak ara öğünleri hiç atlama yemekten 2 saat sonra bi tane activia yiyorum yani aç kalmamaya çalısıyorum bol yeşillik tüketiyorum öğünlerde. Çok canım makarna istediğinde sarımsaklı yoğurtlu yapıyorum şekerimi yükseltmiyor sarımsak dengeliyo aklında olsun. Tabi ben insulin de kullanıyorum maaleaef benim diyetle düşmemişti insuline rağmen azıcık börek, beyaz ekmek falan yiyim hemen tokluk 185lere fırlıyo maalesef yemiyorum öyle şeyler artık.
Mavisogretmen Fasulyem2 ya benim açlık 97 toklukta kahvaltıda bal ve iki dilim buğday ekmeği yememe rağmen 136 çıkıyor çok degil askina baktığınız da ama iste bir tik açlık yüksek dedi
Fasulyem2 Mavisogretmen 60-90 arası istiyor doktorlar açlığı seninki çok yüksek değil bence diyabetin yok ama akşam yemeğinden 2 saat sonea bi kase yoğurda bi kaşık tarçın koyup ye bakalım sabah açlık değerin kaç çıkcak. Değerlerinde sıkıntı yok ben bal pekmez bile yiyemiyom sen yemene rağmen tokluk şekerin çok güzel hiç stres yapma