Peye MiracAlpinveUmutunAnnesi kimyasal gebelik olabilir hamile kalmadan bir ay önce bende aynısını yaşadım
MiracAlpinveUmutunAnnesi Kbr-kr Bugün yaptım ama negatif çıktı ilk böyle silik var gibi göründü 4 5 dk sonra oda gitti
1bebiis1annnis Aycan01 gunler gecmiyo sanki bnde 3+2 haftalıkken öğrend simdi 4 +1 günler geçmiyor ki hastaneye gideyim 🤣🤪
hazald MiracAlpinveUmutunAnnesi kan testi yaptırın daha doğru sonuç alırsınız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aycan01 1bebiis1annnis valla aynı durum bendede var zaman geçmiyor sürekli gidip bebeşi görmek istiyorum bi sıkıntı varmı yokmu diye 🤗🥰 5 haftada git bence keseni görebilirsin bn 5 haftada kese gördüm 6 haftada kalp atışı ve bebeşi gördüm
1bebiis1annnis Aycan01 oyle canm valla bnde orucluyum diye gitmek zor oluyo diyorum bi kereden hem keseyi gorum hemde kalp atışını duyim tam 6 hafyalikken mi duydun cnm
Beceriklianne MiracAlpinveUmutunAnnesi benimde günüm geçti bende yaptım böyle nasik soyleyim bir bakıyorum belli belirsiz çıktı bir bakıyorum çizgi yok bilemedim
Seyturak MiracAlpinveUmutunAnnesi beta testi vs yaptırmadım direkt keseye baktırdım 5+2 idi ya inanamıyorum minnacıkmış🥰 hamile olduğumu hissetmiştim ama geç test yapmaya çalıştım nolur nolmaz diye :)
MiracAlpinveUmutunAnnesi Seyturak Maşallah bende yarın kan testi vericem 3+5 haftalık oldu ama var mi yok mu bilmiyorum 3 ıdrar testi yaptım 2 silik 1 negatif çıktı 2.gebeligim olcak hayırlısı olsun inşallah 😍