bsr_ptrck 3 haftalıktı öğrendiğimde erken gebelik testi yapmıştım şimdi 21 haftalık olduk çok şükür 🥰
Esra-gun1 MiracAlpinannesi 3.hafta da öğrendik bekliyordum çünkü kalp atışını duymak için 3buçuk hafta beklemiştik şimdi 19. haftadayız
Deniziafak MiracAlpinannesi 2 Haftalıkken öğrendim kasık ağrısı sebebiyle gittiğim acilde kanımda çıktı
MiracAlpinannesi Ar-ba Karamela- Deniziafak Benimde kasık ağrım var ama Benim 2+9 iken yaptığım testte çok silik bir çizgi çıkmıştı bugun dayanamayıp yine yaptım 3+2 ama o silik çizgi de kaybolmuş boşuna mi heveslendim acaba
Tubmavi MiracAlpinannesi 3+6 da kesinleşti bi hafta öncesinden belirtilerin başlamıştı ve net bi şekilde hissedip anladığım gün fotoğraf çekmiştim ilk hissettiğim gün anısına diye. O kadar nettim yani 😂
neval270071 Elifelbb peki neleri aşeriyordunuz nelerden tiksinirdiniz bi de ilk dönemler sinirli miydiniz sakin mi huy olarak
Karamela- MiracAlpinannesi Ben de çok erken öğrendim sanırım 3-4 haftalıktı kaset test yapmıştım. Burnuma sucuk kokuları geliyordu. Reglime 1 haftadan fazla vardı. Eşime erken gebelik testi al demiştim yanlışlıkla kaset test almış. Asla çıkmaz diyerek yaptım ama silik çıktı ben şok. Ama bekledim kalp atışı duyulmaz diye 6-7haftalık olduğumda gittim doktora.
Ar-ba MiracAlpinannesi ben de 3 haftalıkken öğrendim. Reglime 7 gün vardı. Doktora hemen gitmedim Adet günümü bekledim sonra gittim. 4+1’de kese göründü 6. hafta da ise kalp atışlarını dinledik. Çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Burcinerke 3 haftalikken ogrenmistim ilk doktora gittigimizde kesesi bile olusmamisti daha 3 4 gun sonra tekrar gittigimizde gorduk 🙏🏻 Suan 6 ayligiz 🧿