hzlkra MiracAlpinannesi MiracAlpinannesi 5+2 de öğrendim 5+4 te keseyi gördük 3 gün sonrada kalp atışını duymaya gidicez inşallah 🙏🏻🙏🏻👼🏼
Burju10 MiracAlpinannesi ilk haftasında yakaladım 😄 kan testi vermiştim griptim ilaç kullanmak için beta hcg 3.5 çıktı 4 gün sonra 9 çıktı derken büyüdük 😄
Busraydogdu Gullusimsek bende cok gec ogrendim🙈 gittigimde 8 hafta 2 gunluktu.suan 10. Haftadayiz.oyle cok bir adet duzensizligimde yoktur.ama nedense coronadan sonra olmustur diye gitmedim doktora hic
Gullusimsek Busraydogdu Busraydogdu Ben düzensiz oluyordum o yüzden belirtilere de aldırış etmedim en son migde bulantısı artınca test yaptm ertesi gun hastaneye gittim 8 haftalikti şuan 14 haftalik olduk🙊😄
nazozcn MiracAlpinannesi arkadaşlar eğer varsa ilk hamileliğim. Benimde bu ayın 16 sında adet günüm ama 2 haftadır bebek istiyoruz test nezaman yapmalıyım nezaman doktora gitmeliyim yada kan testi için nezaman nereye gitmeliyim bilgilendirirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Selma-gkt MiracAlpinannesi 3+8 de gebelik testi ile öğrendim hemen aynı gün kan verdim 139 çıktı beta HCG şuan 11+2 haftalık bebişim Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah