Mucizem0825 Loveis16 canim oncelikle gecmis olsun ve allah anali babali buyutsun insallah gule gule buyut bebegini bende medpole gidiyorum dogumu da orda dusunuyorum benim bebe makat poziyonda oldugu icin suan zorlu sezeryan gorunuyor sen hangi doktora gidiyordun ve dogum zamaninda resim vs cekiyorlar mi rica edersen he bide nasillar ilgililer mi kendini nasil hissetin
Loveis16 Mucizem0825 Canım herkes çok ilgiliydi ve gerçekten işlerini hakkıyla yapıyorlar benim şikayetçi olduğum hiç bir konu olmadı. Canan acar Demir di benim doktorum fotoğraf çek falan demedim ama kendisi çekti sağolsun bebişle ilk temasımızı 4-5 tane çekmiş hatta çok güzel anı kaldı bana da 🥰
Hande123- sevval_202127 ben de oraya gidiyorum,doktorunuz kim?Biz tüp bebek hastası olduğumuz daha uygun indirimli bir fiyat verdiler sanırım,normal doğum 12,sezaryen 14 bin ama tabi epiduralsiz.Epidural isterseniz birkaç bin tl fark oluyor
Hulyayksl15 Fatih özele gitmistim ilk kontrole sigortanız var mı diye sordular var diyince muayene ücreti 95 tl cıkardılar dogumu henuz soramadım 😬
Mucizem0825 mgcyldz canim bende oraya gidiyorum normal 3800 zorunlu sezeryan 4800 ama 6 ayda bir zam yapiyorlarmis bence esin bi konussun eger duzenli gidiyorsan ve dogumunu orda dusunuyorsan
mgcyldz Mucizem0825 Evet şuan takipli hastasıyım doktorun düzenli gidiyoruz sanırım bir ocak bir Haziran’da zam Haziran gelmeden konuşmak gerek belki zamdan etkilenmeyiz varsa eğer o şekilde :)
Mucizem0825 mgcyldz bi tanidigim konusmustu canim zam yapmamislardi hatta indirim yaptirmisti ama ne dedi bilmiyorum bide 2020deydi onlarin dogumu
Tupbebekile gamzeminaaa Bende çakmak erdeme gidiyorum. Normal 2.500 Sezeryan 3.200 Sezeryan olunca 900 ekstra istiyorlar 180 tl muayne 60 nst ücreti ama çamlıca erdem daha ucuz 2500 dü sanırım sezeryan muahede 180 120 civari
Zammelize bezmrt bende bi defa mecburi olarak gitmistim hic memnun kalmadim cok soguk geldi bana simdi elirf ciler erene gidiyorum asiri memnun kaldim
glcn92 Busakts geçen hafta bize normal doğum için 7500 sezaryan için 5500 civari dediler. Doktora göre mi değişiyor siz ne zaman fiyat aldınız?