Oyakubra kızlar selam şuanda başarı hastanesine gidiyorum muayene 85 TL,detaylı ultason 400 TL dedi.. Duygu Hastanesiyle anlaşmamız var şirket olarak 260 TL detalı 20 dk sürüyor dışarıdan doktor geliyor dedi.Buraya muayene için devam edersen zaten indiriminiz var kadın doğum doktorlarımızda çok iyidir dedi.Ancak hastaneyle,doktorlarıyla alakalı bir bilgim yok.giden var mı? nasıl memnunmusunuz? yada memnuniyetsizliğiniz var mı?
Ozge1008 Oyakubra ayten hanıma gitmeni tavsiye etmem şahsen hiç memnun kalmadım. Diğer doktorları hakkında bir bilgim yok 75 liraydı muayene ücreti canım
tbeyvz Bilge hastanesi var orda oğuz bey var ben hayatımda onun kadar ilgili bi doktor görmedim doğumuda harika diyebilirim keşke istanbulda olsam yine hiç düşünmeden ona giderdim 👍
Oyakubra Cansugomur Ne kadar Muayenesi,randawulu mu? benim gündüz gitmem pek mümkün olmuyor ya akşamları nöbetçi oluyorsa gidebilirim
Cansugomur Oyakubra 80 lira muayene ücreti ister randevulu ister randevusuz ama randevusuz çok bekliyorsun çünkü çok hastası var . Akşam 6ya kadar oluyor maalesef nöbete kaldığı günleri bilmiyorum
Oyakubra Cansugomur 20 oldum canım,detaylı zamanım geldi.Ben başarıya gidiyorum selime Hanım'a burda bağzı yorumları korkuttu beni
Cansugomur Oyakubra valla gidebilirsen oğuz beyi öneririm . İlk gebeligimdede bende başarıya gidiyordum ikiz olduğunu söyledi doktor sonradan ikiz olmadığını öğrendim bebegimde sıkıntılar vardı onu farkedemedi başka doktor farketti korkutmak istemem ama 😂😂
goflak Cansugomur canım bende 32 haftama kadar baska doktora gidiyordum. Doktor yurt disina gidince arkadaslarim oguz beyi onerdi 2 defa gittim gayet guler yuzlu iyi bi doktor. Insallah dogumumu orda yapcam 😊
Oyakubra Cansugomur Ayy o beni öldürdü zaten bende ilk ona gittim tesadüf BTA ya baktı negatif bebek yok oysa değerim 100 üzeriydi kapısından geçmedim daha
Cansugomur Oyakubra doktorum diye geçiniyor işte başarı hastanesi para tuzağı bence testleri çok pahalı . Bende daha o hastanenin kapısından gecmedim kimseye de onermem😀
Cansugomur Oyakubra onu daha sormadım ama özel hastanelerde doğum ücretsiz olabilirmiş biz dogurana kadar yürürlüğe geçer herhalde 😀😀😀