Nisalimon Merhaba hanımlar 34. Haftada bebislerin kilosu ne kadar oluyor tahmini biz şuan 33. Haftadayiz dün kontrolüm vardı 1980 kg dedi Dr kilosuna erken doğum riskimde var kilosu azmi acaba bebeğimin kilo aldiricak neler tuketebilirim
mom1111 Nisalimon bir kadın hamileliğinde sürekli kelle paça çorbası içmiş bebeği 5.800 doğmuş kemiklerini geliştirmiş kellepaça
mavi01_ Wonderful_mom ay benimkide aynı haft aynı kilo doktor fazla dedi bide kafa büyüklüğü fazlaymış tarlı karbonhidrat meyve azalt dedi. Akşam yemeğinden sonra birşey yemiyorum çok mutsuzum ama 😣
Scy26 Nisalimon benim bebeğim biraz kilolu doktorum meyve ve karbonhidrat yememeye çalış dedi. Belki siz yerseniz kilo aldırır bebişe 🙈
EsraYsf 34+4 dük dun gittik 2450 dedi bana da sanki zayıf gibi geldi halbuki sut yogurt muz yumurta tavuk vs tüketiyorum çok ama
Fato6577 Nisalimon bende dün gittim 33 haftalik 2200 dedi iyiymis. Elimden geldikçe süt kaşar peynir yumurta kuruyemis falan yiyorum. Oruç tuttum bugün akşamdan beri durmadan yiyorum 😂
Nisalimon Dr kilosu normal dedi ama benim geçen haftalara kadar kilosu ilerde gidiyordu sonra benim erken doğum belirtilerim başladı bebek o hafta çok az gelisti ve sora ancak bukdar toparladı
Nslhn15 Nisalimon hee durum buysa eger zaten belli bi haftaya gelmişsiniz 37 de dogursanız erken olmaz yani ozamana kadar gelişim geriligini takip edersin varmı yokmu diye . Benmde bebegm iri. Kan sulandırıcı kullanıyodum gelişim gerilği olmasın diye 32 de bıraktım daha yavas kilo almaya basladı