geceist Askiletotomsu bu soruyu bende soruyordum aldıktan sonra farkettim bu kadar hayat kurtarıcı bişey olamaz genişlikleri iç tasarımları o kadar güzel oluyor ki normal çantadan daha güzel hastane çantası yaptım birsürü şey aldı bence lazım 😊
MiracAlpinveUmutunAnnesi Askiletotomsu Ben normal çanta kullandım oldu yani oğlum da büyüdü 4 yaşında su anda 😄
Dilhunizade Askiletotomsu hic hirsey olmuyor ikiside sirt cantasi zaten 😁 aradaki tek fark biberonlar icin bolmeler vs.var o kadar yani
Askiletotomsu Mrvsmt2502 normal sırt çantasıyla ilkokuldan beri rahat ediyoruz 😂😂😂 Bunun ayrıcalığı neeee onu merak ediyorum Komünist sistem dayatması olmasın ? Diye dusundum
2kizanasi Biberon bölümü, bir sürü cep ve iç genişliği vs var fazladan yani nasıl rahat edecekseniz onu alabilirsiniz :)
Fundag Hastane çantasına neler koydunuz ben 5 aylık oldum hala hiç bir hazırlık yapmadım ne almam ne hazırlamam gerekiyor yardımcı olur musunuz 😀
Askiletotomsu Fundag daha erken canım ne alacaksın şimdiden Bence yedi aydan evvel çok gereksiz Kötüyü dusunmeyelim tabi ama kötü şeylerde olabilir erkenden alışveriş anlamsiz
Cano26 Fundag bende 5 aylığım şuan çok erken hastane çantası için 8 aylık olduğum zaman hazırlayacağım bebeğin kıyafetlerini flan son 1 ay kala yıkayaağım daha erken onlar için ama alınacakları indirimleri takip edip alabilirsin beklemen gerekmiyor ben neredeyse herşeyi aldım şifonyeri gardolabı bebek arabası ufak tefek herşeyi hazır çok şükür 🙏
poyrazinannesi1 Ben çok bölmeli, geniş bir Benetton sırt çantası aldım. Kullanan memnun olan anne önermişti. Bebek çantası değil normal çanta.
Askiletotomsu poyrazinannesi1 nasıl birşey acaba ? Bende bir baksam favorilere eklerim durur zamanı gelince alırım hani
Barisinannesi Askiletotomsu folyo var icinde biberon icin biraz isiya karsi falan koruyor bibde bebek arabasina asmak icin 2 tane gecirmeli kusagi var yoksa baska artisi yok gibi
Mrvsmt2502 Askiletotomsu nasıl rahat edeceksiniz demedim nasıl rahat edecekseniz onu kullanın illa zorunlu değil demek istedim bebeğim 😘😂
MerveKozann Ben normal içi çok geniş bir çanta kullanıyorum. Şimdi ikinci bebiş geliyor onun eşyalarını da rahat alır diye düşünüyorum. Bebek çantalarının içi dar fazla gözleri oluyor bence iç alanı daraltmaktan başka birşey yapmamışlar. Benim için gereksiz
poyrazinannesi1 Askiletotomsu Trendyoldan 350₺ ye almıştım, link atmak için baktım ama bulamadım şu an. Tükenmiş mi acaba. YouTube’a BNT255 Benetton kadın sırt çantası yazınca tanıtım videosu çıkıyor. Bölümlerini gösterip ölçülerini vermişler.
Askiletotomsu Barisinannesi paralar saçmak lüzumsuz madem Elimde iki Nike var da niye bidaha alayım filan oldum
Barisinannesi Askiletotomsu aynen gereksiz almayin baktiniz bi eksilik hissettiniz o zaman alirsiniz :)) bana da arkadasim hediye etti oyle oldu sonuçta cok aman aman ihtiyac olusa sonradan da alinabilicek birsey
zeytinkiz Askiletotomsu ayyyyy hiç bir halta yaramıyor normal çantada olur yani 😇👍 Benım aldıgımın içinde ufak ufak gözler var yan tarafın 2 gözünde sözde termoslu yer sıcak soguk tutuyomus ki pek inanamadım kullanmadım da yani olmasa da olur vaaaovluk değil.
alpereninannesiii Askiletotomsu normal çantayla onun arasında çok fark var mağazaya gidip incele anlarsın canım 😊