0610835 mrvkrr normal de alinmiyor olarak biliyorum ama ins solunum sikintisi filan cekmez oyle olunca aliyorlar
Yigitinannesiyim mrvkrr 37den sonra prematüre olmuyor benim 37+1de zorunlu sezeryanım var 35+1de en son 2800gram kilosunu küvet işi hiç belli olmuyormuş bebeğin durumuna göre bakılıyormuş 40. Haftasında doğurup küveze alınan da varmış 36da doğurup alınmayan da doktorum böyle söyledi
kubr_pak mrvkrr Benim kızım 36 hafta 2 günlükken 2680 gram doğdu, çok şükür 4 saat küvezde kaldı oda çok hızlı nefes aldığı için
MD8 mrvkrr Benim doktorum erken doğum riski farkettiğimde ciğer geliştirici yapıyorum bebekler küvöze girmiyor dedi, kilodan ziyade solunum ve diğer gelişimleriyle ilgili
mrs_elisah mrvkrr kızım 37 haftalık 2345 gram doğdu 34 uyumluydu. Ama küvöze girmedi. Bazı kilolu bebeklerin girdiği gibi her zayıf bebek girmiyor. Sağlıklı ise eğer gitmez
haziransekiz mrvkrr 2780 doğdu bebeğim 37de yani bana göre 37 idi ama 36 haftalıkla uyumluymuş hic bir şey olmadı direk yanıma getirdiler eve geldik:)
poyrazinannesi1 Ablam 36+4’te 2500 gram olarak doğum yapmıştı, küveze girmedi bebek. Şimdi 2 yaşında çok sağlıklı maşallah. Siz de kaygılanmayın, her şey güzel olur inşallah.
Nisalimon mrvkrr bebeğin gelişimiyle alakalı kuvez e girip girmemesi oğlum 3200 doğdu 38+5 de ama solunum yetmezliği olduğu jcin kuveze alındı şuan ikinci gebeligim aynı problemleri yaşamayalım die Dr 32. Haftada ciğer geliştirici yaptı artık doğduğunda durumuna bakılacak bebeğin biz elimizden geleni yaptık dedi kilo ile alakası yok bunun sağlık problemlerine bakılıyor direk