Acemianneee08 Reznbzkrt bence bi perinatologa tekrar gidin kuzum istersenix veya farklı bi doktora doğuma da çok az kalmış
Cennetkusu192 Esrads 12haftada bariz verdi Ama 16hafta da bosluk vardı Kız dedi ama resim vermedi bende neolur ne olmaz dıye ayrıntılı yı beklıyorum
----38--46 Esrads banada yüzde 90 kız dedi ilk cocugum erkek cok sewındık elbise etek fln almaya başladık sonra özele gittim ve Sag bacak sol bacak ortada pipi dedi ama benim içimden bir his kız dıor
mammaaa33 Reznbzkrt biz de 30: haftadayız daha önce pipi ultrasonu verdi mi veya size gösterdi mi burası pipi diye ? Hep böyle miydi yani bir de özel mi doktorunuz
susam111 Parafin iki gün önceki görüntüsü 14+3 yani burda . Yaa inanir mısınız iki gündür sürekli aklımda değişir mi düşüncesi var doktorum da kesin değişmez dedi ne bileyim bilmiyorum yaa 😖 sizin şu an kaç haftalık
Parafin susam111 benim bugün 13+1 12+2 de ve 12+3 de toplam da 3 doktor söyledi erkek olduğunu ikisi perinatolog
mammaaa33 Reznbzkrt ben benzetemedim çünkü ucu yok yani bu nasıl pipi burda diğer arkadaşlardan gördüğüm gibi değil hiç
superstar_00 Esrads 13.haftada erkek drdi bu kadar belirgin bir pipi sonradan değişmez dedi 16.haftada kız dedi detayli ultrasondaki doktorum da kiz dedi.
Bir_abla Reznbzkrt bu net köiteris ve dudaklar bence çünkü ortası yarık gibi testis taha yop gibi oluyor 🙂
aychaa Kızlar banada bakın lütfen çok tedirginim kız dedi bize bir çıkıntı göremedik klitorise benziyor bencede ama https://www.hizliresim.com/c9ishjd