Esrads Kızlar şoktayım buradaki diğer hesabımdan post paylaşamıyorum neden bilmiyorum ama buradan atacağım sizlere sormuştum 2 3 hafta önce özelde doktor kesin erkek dedi ama ben böyle pipi olmaz diye düşünüyorum demiştim 18. Haftamdayim iyi bi doktor bulduk istanbulda öncekine ankarada baktırmıştım. Buradaki doktor kız bu kesinlikle dedi. Size görsel de atacağım doktora ultrasonu götürüp sormak aklıma gelmedi bu ne o zaman diye. Hatta buraya attığımda birisi testisleri bile çok net çıkmış falan demişti. https://imgyukle.com/i/EfQnpI Kim haklı çözemedim ben kafam çorba oldu ya alt tarafı pipi veya değil bunu iki doktor da farklı nasıl anlayabilir 20 dk baktı bide
Acemianneee08 Esrads canım bizede 12-14 -18. Haftalarda erkek dedi doktorumuz çıkıntıyı hep bizede gösterdi . Ama 20. Haftada detaylı ultrasonda kızımız olacağını öğrendik. Klitoris kası şiş oluyomş kızlarda bu yüzden karışabiliuomuş
Gulergulmez Esrads aynısı başıma geldi. 12 haftalıkken böyle pipili Usg fotosu verdi doktor, 16 haftalıkken kız dedi, kızım oldu😁 meğer klitoris epey şiş olabiliyormuş o haftalarda, ondan pipi zannedilebiliyormuş.
FSCMK Esrads ben hiç anlamam pipiden felan ama aceba kordonu pipi mi zannetti doktor bizimki de önüne kordon almış göstermiyor cinsiyetini
Canpolat Esrads Bende aynı durum bu değişir diye korkuyorum %90 dedi ama hazırlık yapma detaylıyı bekle dedi bu ay sonu birdaha gidicem 🙈😀 bu kaybolur mu ya baldırları bile kalın kalın çıkmış şaşırdık 🙈
Esrads Acemianneee08 Tatlım çok haklısın ama bu da klistoris şişliği olabilir mi Allah aşkına kocaman yani. Ben ilk başta inanmamıştım hani uzun çubuk gibi duruyor diye ama burada testisleri çok net belli diyen bir sürü kişi olunca da ikna oldum bir de doktordan iyi mi bileceğim dedim. Hayret içindeyim senin ultrason resmin var mi
YmsGEZER Acemianneee08 bnde inşallah detaylıda kız olduğunu öğrenirim bana da özel kesin erkek devlet erkeğe benzettim sadece dedi detaylıda öğrenirsin dedi
Reznbzkrt Acemianneee08 benim 34 haftaya kadar kızdı 34 hafta kontrolümde erkek dediler ben resim atsam bakabilir misiniz sizce klistoris kası mı
Barisinannesi Esrads klitorisin de yan dudakları testis gibi duruyor iste :)) 16 20 den once malesef hic birşey net diil 
Selin12- Esrads canım benim annem kardeş doğum yapana kadar hep erkek dediler sonuç doğunca ortaya çıktı ve kiz biz şok olmuştuk çünkü herseyi hazirdi
YmsGEZER Esrads aynen öyle 15 haftalikken özele gttk sizin ultrasyon resminin aynısıydi yumurtaliklari bile göründü Bn bile pipiyi gördüm sonra 16 haftalikken devlete gttm erkeğe benziyor ama kesin erkek diyemem kız da olblr dedi eee hocam nasıl kesin ogrencm dedim detaylıda dedi çok saskinim
YmsGEZER Canpolat bizimkinin aynısı pipi besbelli ama devletteki doktor benziyor erkeğe kesin değil detayliyi bekle dedi ne kadar saçma ya ilk bebeğimi 11.haftda erkek olduğunu öğrendim smdi ki gebelikte herkes bsey diyor erkekse erkek yani benzertm ne
Suna0991 Canpolat ahanda benim oğlanın duruşu ayrıntılı ultrasonda aynı böyle duruyodu hatta tesislerini bile gördük eşimle doktorda erkek dedi net şimdi 36 haftaligim 2 seferdir doktor kız değil mi bebeğin diyor aklı melekelerim oynayabilir bu kontroldede derse ismini bile koyduk takımlar yaptırdım kapi süsleri herseyi hazır 😪🥲 supriz mi yapcak bakalim
Canpolat Esrads baktım ama detaylıyı bekle bence sende çünkü detaylı da kız ise rahmine kadar bakıyorlar en neti 😀
Canpolat Esrads ben erkek hissediyorum bide yanlarım hiç yok öne doğru gidiyor karnım bence benim ki erkek değişmez diye tahmin ediyorum ama kısmet hayırlısı neyse o olsun😀
Canpolat YmsGEZER yani bizimde baldırları kalın kLın görünce şaşırdım bu pipi bariz belli yani nasıl değişsin bu kadar klitoris bu kadar olur mu tamam oda Şişik oluyor ama bence değişmez gibi ya 😀 saçma yani madem %100 değil direk perinatolog kontrolü altında olalım kadın doğuma boşuna gidiyoruz😀