Normal doğumu çok istiyordum. Fakat üst çatı darlığı yüzünden doktorum uygun görmedi. Yinede sağolsun benim isteğim ile 40+1i gördük 🤗 31 mart perşembe günü gittim hastaneye doktorum tekrar muayene etti hem alttan hem üstten dedi artık beklemeyelim nst si de kötü hadi dedi doğuma ☺️ dogurmaktan korkmak degil de nasıl bir süreç olucak neler olucak düşüncesi beni geriyordu. Testlerimi verdim 12.45 gibi beni ameliyathaneye aldılar. Girene kadar tüm hemşirelere spinal istediğim için benimle konusucaklar dimi sohbet edicekler dimi diye sürekli sorular sordum 😅😅 girdik ameliyathaneye anestezi uzmanı belimden 4 5 yere iğne yaptı çok acılı bir şey değildi. Ardından dedi sıcaklık hissedeceksin uzan dedi ben yooo hissetmedim derken bacaklarım uyuştu 😅😅
Sonra gormiyim diye önümü kapadılar. Doktorum geldi hala yanimda ki herkese doktor da dahil benimle sohbet etsenize diyorum 😅😅😅😅 doğum başladı 13.22 de bebisimi ’ten tene temas ile gördüm o nasıl bir aglama nasıl bir güzellik rabbim herkese istediği gibi bir doğum nasip etsin. Şimdi evimizdeyim yanimda bebeğim benden huzurlusu yok🤗🤗