Nurakin077 Zeeynepp bostan kebabı diye geçiyor internette hani bu tombul patlıcan varya yuvarlak gibi ondan alıp ortadan yine bölüp içine soğanlı kuşbaşı doğranmış etmen harç yapıyorum çok yağ çekmesin diye de yumurta fırçası ile yağlayıp önce fırında bi 30 dk pişiyorum sonra çatalla içine doğru eziyorsun ondan sonra kuşbaşı doğradığın etini içine koyuyorsun kıyma yerine et sonra üzerine bi dilim domates isteğe bağlıda kaşar dilimi koyup tekrar fırına atıyorum yine bi 30 dk pişiyor fırında etleri önceden soğan et yağ olarak tavada önce kendi suyuyla sonra sıcak su ekliyip pişiriyorsun. 🙈🙈 ilk kez böyle tarif verdim heyecandan karışık anlatmış olabilirim kb 🙈 kıyma yerine kuşbaşı et konduğu için aşırı lezzetli oluyor. Yarım kilo etten de 4 patlıcanlık çıkıyor canım toplamda 8 porsiyon eder
Zeeynepp Nurakin077 Yok canım ne kusuru gyxrl anlattın ilk defa duymuştum bende bir gün yapayim nasıl olacak acaba ☺️
Nurakin077 Zeeynepp aşırı basit karnıyarığa kul başı et koyduğumuzu düşünürsek kdkdkd 😂 ha bide ben hiç Bi zaman tavada kızartmıyorum yağı aşırı çekiyor fırında on numara oluyor ama
Mom_25 ebru2871 patates oturtması Pirinç pilavı Mercimek çorbası Salata Köz kırmızı biber turşusu Tatlı hazır oluyo genelde
Ozgrwili HappyMom pestukan corbasi Kuru borulce kavurmasi Mantar tarator Salata Patlican kebabi Pirinc pilavi Hosaf Hashasli revani
-MinikveAnnesi- Misafir menüsü Mercimek çorbası Patlıcan kebabı Fırında patates Dolma Pirinç pilavı Havuç tarator Salata ve soğan piyaz Ayran , limonata Kadayıflı muhallebi
nrsen -MinikveAnnesi- kızzz maşallaahh ne çok çeşit ben çorba yapmaya üşeniyorum😂😂 bende geleym arada kaynarım😂😂😂
-MinikveAnnesi- nrsen Gel canım gel 😂 vallahi ramazanda ağırladığım ilk misafirdi o yüzden böyle oldu 😂
Asilprens06 HappyMom Tarhana çorbasııı Biber dolmasııı Salata Sarımsaklı cimcikkk Baklava (o hazır) 😅💙
Ruveyda_baskapan Arpa şehriye çorbası Musakka Pirinç pilavı Cacık Patates kızartması Patatesli el açması börek Hamilelikte patates aşığı oldummmmmm ❤️😀❤️😀