Merhaba arkadaşlar 36+2 de sabah parça parça nişanım gelmeye başladı fakat ben anlamadım 24. Haftadan beri ara ara kanamalarım oluyordu sebepsiz ve zararsız onun gibi daha açık hali sanmıştım pembe renk hafif jöle kıvamında.. neyse o gün kalktık pikniğe gittik eşimle gezdik tozduk bi ağrım sızım yoktu pazar pazartesi birazcık belime vuran ağrılar vardı fakat iyiydim bu arada perşembe günü kontrole gitmiştim bebeğim haftasından ileriydi nst normaldi. Haftaya perşembe gidecektik taa ki salı gecesi sulu kanlı fazlalaşan akıntım olunca çarşamba sabahı eşim işten geldi 9 gibi hastaneye gittik ne olduğunu öğrenmek için veee bebeğim kanala girmeye çalışıyor baskı yapıyor nst sancılarım yüksek çıkıyor fakat hissetmiyorum kanlı akıntımı kontrol ettik ve suyum geldiğini öğrendim açılmam yok acil olarak işlemler başlatıldı ve saat 13.10 geçe sezaryene alındım belden vurulan iğneyi hiç bir şekilde hissetmiyorsunuz sıfır acı ben anlamadım sontayıda uyuştuktan sonra taktılar sadece bebeği çıkarırken kaburgalarım çok fazla acıdı onu hissettim ama dayanılmayacak bir şey değildi ve 13.19 geçe bebeğimi öptüm kokladım sıcacıktı odamıza çıktık sonra sütüm geldi emzirdim akşam 8 de sıvı yemeye başladım sonra hemen ayağa kaldırdılar ilk kalkış evet zor ama anlatıldığı kadar değil ben çok zorlanmadım sık sık kalktım hemen gazımı çıkardım katı yemeye başladım ( bol kahve bitter çikolata, rezene çayı ve kayısı suyu içtim) sabahta rahatça lavobaya çıkabildim. Sonrasında bi sıkıntı yaşamadık tedbir amaçlı 2 gece hastanede kaldım ve şuan yanımda beşiğinde yatıyor bebeğim🥰 bu arada sezaryenin en zorlu kısmı karına bastırmaktı hoş dayanılmayacak bir şey değildi ama en zorlandığım kısım bu oldu. Sorularınız varsa alabilirim 🥰