Mizgin09 gul06_ canım geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah sağ Salim alırsın kucağına bende 38 haftalık normal doğum yaptım kızım ters geldi %80de bir oluyormuş ben ve kızım ölümden döndük kızım pislik yutmuş ve kanda esnfeksiyon çıkmıştı 1 hafta helak oldum ağla ağla toparlanamıyordum doktor hatası işte görememiş herşey normal dedi neyse ki sonuç küvez ve ben sütümden oldum kızım hiç emmedi ama büyüttüm şuan 4 yaşında şükür rabbime 🤲üzülme bebekler çok güçlü bol bol sağ sütün gitmesin canım
gul06_ ikizlerin_annesi__ ben faydasini gordum canim. Humana cayi ( rezene,kimyonlu olan benimki) , boool bol su , kakaolu tahin helvasi, incir kayisi uzum hosafi bunlar bana baya iyi sut yapti masallah 🥰🤣 🧿
gul06_ ikizlerin_annesi__ birde dereotu canim, sanirim havucta sut yapti hastanenin yemekleri genelde havuclu oluyordu havuc salatasi getiyorlardi. Kuru cacik dereotlu, et patates yemegi, kabak yemegi, kofte sanirim bunlarda sutumde faydali oldu.
handhnde gul06_ Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşadım . Altıncı günün sonunda bebeğimi eve getirdim .( çok şükür) Bebeğin eve gelene kadar sende kendini toplarsın . Hiç üzülme sütün kesilmesin ( benim kesilmişti) Vardır her şeyde bir hayır de. Bol bol dua et
ikizlerin_annesi__ gul06_ offf cok korkuyorum zaten sütüm gelmez diye süt sağma makinası almadım son dakikaya kadar alırım dedi
gul06_ ikizlerin_annesi__ ihtiyaca gore alirsin canim ztn simdi hersey cok sukur elimizin altinda sen bol bol emzirmye bak sut gelsede gelmesede ver gogusnu bol bolda su ic insallh gelir.
Afro-dit gul06_ 38+6 da sezeryan doğum oldu anne karnında oksijensiz kalmis solunumunda sıkıntı var diye kuveze aldılar hiç kucağıma alamadım emziremedim görmeye gidiyorum net birsey söylemiyor doktor Rabbım kimseye yaşatmasın
Afro-dit gul06_ Allah razı olsun canım sende hayırlı sağlıklı kavuş bebeğine kuvezde sağlıcakla çıksınlar 🤲
Afro-dit gul06_ gözün aydın olsun canım çok sevindim Rabbım yanından hiç eksik etmesin… Bende yarın kavuşuyorum kızıma Allahima binlerce kez şükürler olsun 🤲🥰🥰🥰🥰