parasetamoll Keremeral sağda hep erkek ama bununka belli olacağını sanmıyorum kız olup sağda taşıyan var
Keremeral parasetamoll sanırım yumurtladığın tarafa bağlı yerleşiyo bende pek inanmıyorum cinsiyeti belirlediğine sağolasın🙋🏻
deletedmom209 parasetamoll benim soldaydı kese ama oğlum olacak pekte cinsiyet belirleyici bişey değil zaten cinsiyet sonradan oluşuyo kese daha önce oluşuyo öyle düşünmek lazım
parasetamoll Keremeral öyle canım ki yumurtamıza bağlı da değil cinsiyet bunu babanın menisi belirliyor hızlı olan kazanıyor 👼
parasetamoll Keremeral ki ben hep kız belirtileri yaşadım kesem yuvarlak idi 20. Haftaya kadar kustum ağırdım çok uyurdum ekşi yedim çirkinleştim vs 😂
Yunusunannesi Keremeral 20nci haftadayım bende sağ da taşıyorum erkek. Cinsiyetimiz ama sanırım eşinden gelen sperm sağ yada sol da cinsiyet farkediyormuş
deletedmom6295 Keremeral sağ yumurtalıktan hamile kalınca sağa yerleşme olasılığı daha fazla. benim sol yumurtalığım çalışıyır sol aktif değil bebeğim solda ve erkek