Ozummm41 Arkadaşlar ben yan yatıyorum ama sabah uyandığımda karnımın üstüne doğru dönmüş buluyorum kendimi. Hamile yastığı kullanmayarak hata mı ediyorum acaba. Sizler kullanıyo musunuz
Polenpolen52 Ozummm41 bende kullanmıyorum acaba alsak nasık olur ınan bılmıyorum, bence onemlı bır konu olsaydı doktorum soylerdı dıye dusunuyorum
Lulikli Ozummm41 ben almıştım ama gece sonunda hep tekmeleyerek attığımı gördüm. Ondan sonra da kullanmadım 20li haftalarda kullanmıştım 1 ay civarı. Yani bence şart değil
Eda_Esen Ozummm41 elyaf ince yastık kullanıyorum canm bebek yastığım var bi tane de birini karnımın altına birini sırtıma koyup uyuyorum uyumak denirse 🙈🙈
Haticekaya1808 Ozummm41 bende 30. Haftamdayım bacak arama yastık koyup karnımı destekleyip yatıyorum canım tabi sabah uyandığımda yerde oluyor 😂
Ozummm41 Sizde de oluyo mu böyle ? Yan yatıyorum asla tam yüz üstü değil ama uykuya geçince karnımın üstüne doğru dönüyorum , yarıya kadar karnımın üstünde yatıyorum yani. Bebeğin ezilmesinden korkuyorum . Yastık çözüm olur diyen olsa alcam ben de
Ozummm41 Haticekaya1808 karnınızın üstüne yatıyo musunuz. Ben öyle uyanınca çok korkuyorum her gün de aynı şey oluyo 😕
Umay0065 Ozummm41 ben de kullanmıyorum. Kendimi yüz üstü bulmadım hiç ama tabi bilemiyorum gece uyurken nasıl yatıyorum. İnşallah sorun olmaz bebek için. 🙄
hunilimom Ozummm41 gece hep yüz üstü yatarken buluyorum kendimi 😂2. Hamileliğim ilkinde de kullanmadım yastıklarla destek veriyordum
taninmayananne Ozummm41 canim yan yatip iki bacaginin arasina bir yastik koyup uyumayi dene . Ben cok faydasini görmüştüm. Hem rahat edersin hemde yuz ustu donme olasiligin azalir.
Ozummm41 taninmayananne teşekkür ederim bugünden sonra öyle yapayım . Ama bikaç gündür yüz üstü uyanıyorum bebeğe bi zarar vermiş miyimdir diye korkuyorum 😕
34btlgkhn34 Ozummm41 Bende almadım ama bence çok büyük bir sorun değildir zaten uyku halinde bi kaç pozisyon değiştiriyoruz muhtemelen hep yüzüstü yatmıyoruzdur yani
pusatmom35 Ozummm41 36 haftalık hamileyim bir kere olsun kullanmadım almadım da. Ben bir eksikliğini görmüyorum bebek rahatsız olsa seni tekmeleriyle uyandırır bence
berilkomus Ozummm41 Bende aynı şeyden korktum uzun bir süre bacağımın arasına bir yastık sırtıma bir yastık göbeğimin altına minik bir yastık koydum daha sonra 35. Haftada doktoruma sırt üstü yatmamda bir sıkıntı var mı geceleri bazen fark etmeden sırt üstü dönüyorum dedim becerebilirsen istersen yüzüstü yat hiç sorun olmaz dedi o yüzden bende rahatladım sende istersen doktoruna danışabilirsin ki için rahat etsin 😄
Ozummm41 hunilimom karnınız daha çok büyük değildir zaten bu haftalarda bi sorun olmuyo diye biliyorum
Carriebradshow Ozummm41 33 haftalık hamileyim. Bende kullanmadım. Ama sırt üstü hiç yatamıyorum. İkiz olduğundan karnım epey büyük. Çok rahatsız oluyorum. Sağ veya sola doğru yatıyorum. Doktorumda hiç yatma şekliyle ilgili bişey demedi. Önemli olsa söylerdi diye düşünüyorum. Biz nasıl rahatsak bebeklerde öyle rahat oluyormuş.