Sinemkarq Arkadaşlar merak ediyorum Çin takvimine baktınız mı cinsiyet doğru çıkanlar var mı benim Çin takvimi de Rus takvimi de erkek gösteriyor merak ediyorum daha cinsiyeti öğrenmeme 3 haftam var
Sinemkarq Sevincceylan hamile kaldığımız aya bakıyoruz ama Çin takviminde yaşınıza 1 ekliyorsunuz sanırım
Askgebesi Sevincceylan otomatik hesaplama var onu yapın yoksa yaşınıza bir yada iki ekleme yapmak lazım biraz sıkıntı en doğrusu otomatik cin takvimi
1234321 Sinemkarq ben Ocak 2022 de 35 oldum ama Aralık 2021 de hamile kaldım yaşım 34 dü ozmn doğal olarak . Nasıl hesap yapacam yaş ekleme falan derken siz yardımcı olurmusunuz
_tulayb26 Sinemkarq Çin takvimine göre babamın kız annemin erkek kız kardeşimin erkek olması gerekiyordu 😂 benim yengem amca olacaktı bana Çin takvimine göre 😂 benim oğlum olacak inşallah Allah’ın izniyle ama takvime göre kız 😂 burda herkes kız demişti tek bi abla erkek demişti bulamıyorum onu da 😂😂
Sinemkarq _tulayb26 yaa benimde bir kızım var Allah nasip ederse inşallah bir de oğlum olsun çok istiyorum 12. Haftadayım bir tanıdık kızın olcak diye tutturdu ultrason görüntüsünü görünce o zamana kadar hep erkek hissediyordum şimdi düşünüyorum acaba kız mı diye
Haticecebrail21 Sinemkarq benim de tuttu🙂hamile kaldigim gibi bakmistim kız denmisti.16.Haftam da doktora cinsiyet icin gittigimde de doktorum kız demisti
Oxorza Benim tutmadı kızım var bi tane 2.ye baktm erkek çıkıyor 15 haftalıkken gittim doktor kızın olcak dedi ☺️