Ayss344 D-92 kaçıncı haftada oldu acaba🤗 hayırlı olsun buarada Allah uzun ömürler versin 🌸🥰 çok zorlandınız mı sancılarda?
Fikriye57 Bebek kaç kilo doğdu ? Kaç saat önceden hastaneye gittiniz ? Ve ne kadar süre de doğum gerçekleşti ?
D-92 Fikriye57 Fikriye57 bebek 3.390 doğdu gece 1 de sancım başladı gece 4 te hastaneye gittim, sabah 08.17 de doğdu 🥺
busra2253 Arzu24 ben yaşıyorum ya şuanda 29 haftalığız sürekli temizlemek istiyorum nefes alamıyorum birşeyde yok içinde Bir hormondan dolayı damarlar şişiyormuş hamilelikte bu da tıkanıklık yapıyormuş galiba doktor sprey verdi sadece doğurunca geçer inşallah
D-92 Arzu24 evet tıkanıklık ve kanama oluyordu özellikle son haftalar doktor normal demişti kanamada tansiyon ölç diyordu
Arzu24 busra2253 kupkuru tıkanık dimi hangi tarafa yatarsam o taraf tıkanyo koku aliyrm ama zor sanki burnmn içi yaniyo hiç akmiyo
busra2253 Arzu24 yattığın odaya nemli bezler as Petekler tanıtırken bardakla su koyuyordum odayı hep havalandırıyordum birde deniz tuzlu sprey aldım zorlanırken onu sıkıyorum öyle böyle alıştım sen kaç haftadasın
D-92 Ayss344 39 da doğdu sağol canım darısı başına evetzordu sancılar ama aralarda duruyor Allahın hikmeti işte ama samcı vurunca hep sezeryan istiyordum 😀
muhasebeciianne D-92 su gelmeden öncede sancı var mıydı hiçbirşey yokken aniden su gelip mi sancı başladı