Tahraebru Bimdeki katlanabilen kovalardan alan varmı bende trendyoldan getirmeyi düşünüyorum fikir verin
Ozge Tahraebru benim banyom küçük diye katlanan aldım ama çok da şart değil bence ve 6ay kadar kullanıyorlarmış.
Damlahmett Tahraebru https://www.hepsiburada.com/babyjem-ayakli-banyo-seti-gri-p-HBV00000KNPSZ ben bu şekilde tercih ettim kovası filesi havlusu içinde🌸💖
Tahraebru Damlahmett çok kaba koyacak yer yok bide o kadarına gerek yok bence ben öyle düşünüyorum teşekkür ederim fikir verdiğiniz icin
Gny18 Tahraebru bime fileli kuvetler geliyor gorumcem kullaniyor cok memnun insallah bende ondan alacağım.
Mrs-Turkk Tahraebru çok güZel yerde kaplamıyor 4 aylık bebeğim çok memnunum. Sadece klasik küvet fileleri olmuyor onlara küçük geliyor daha büyük fileler var trendyolda onlardan almıştım
northandmother Tahraebru kesinlikle katlanan en iyisi küvet kova tarzı şeyler büyük olunca koyacak yer bulamıyor insan bulsa da çirkin duruyor bence en güzeli katlanan dolaba bile asılıyor 🥰
mom1111 Tahraebru bende BİM’den aldım internettekilerin aynısı çok güzel fiyat olarak nerde uygunsa onu alın birde filesi de vardı bimde ama şuan küvet seti çoğu bimde kalmamış olabilir yine şansınızı deneyin
Medine94 Tahraebru ben küvet aldım ama annem leğen de yıkayalım dedi daha rahat eder dedi leğende yıkıcaz😂