Gulergulmez Sedaburak 24 eylül görünüyor hesaba göre ama mecburi sezeryan olacağı için muhtemelen Eylül başı olur. 13 haftalıkken erkek dedi, bir sonraki randevuyu bekliyorum kesinleşmesi için☺️
Haticecakirr Gulergulmez benim kızım da geçtiğimiz Eylül de doğdu geçen sene bu zamanlar biz de sabırsızlıkla bekliyorduk postu görünce yazmak istedim @metehaninannesiii
Zuhalsebu Sedaburak benim de uygulama 25 Eylül diyor ama 1 hafta öndeymişiz sanırım 18 Eylül 🙄 dün kız olduğunu öğrendikk🌸💃🏻
Edaagokcee 19 haftalığız ağustos sonu eylül başı olacak inşallah allah nasip ederse ama cinsiyeti hala net değil erkek gibi dedi ama kız çıkma ihtimali varmıdır acaba??
Sevalgln21 Edaagokcee biz de 19+2 yiz doktor bana da Ağustos sonu dedi. Cinsiyetini göstermedi doktor da kız olabilir dedi göstermediğinde
Buse2607 Edaagokcee bizede ilk başta iki doktor erkek dedi şimdi son iki kişi kesin kız dediler 17 haftalığız şuan 🥰
susam111 Sedaburak ben de 🙋♀️ 27 Eylül diyor uygulama ama bilemiyorum tabi . 14+4 üz 😍 cinsiyetimiz de erkek 🐣
Deletedmom_7 Sedaburak şurada yerimi alayım 🤗 Eylül anneleri nasıl gidiyor cinsiyet öğrendiniz mi? Kaçıncı haftadasiniz?