Erol Şuan sancım var 37 haftalık hamileyim 2.sezaryenim olacak catı muanesi yapıyorlarmı ben istemiyorum alttan muane yi canım cok yanıyor ne olur anneler acil söyleyin hastaneye gidicem
user124578 Erol çatı muayenesi yapmazlar ama erken doğum gibi bir risk filan olursa belki açıklık var mı diye kontrol edebilirler
aysnrsvs Erol eltimin ilki sezaryandi ikincide nst de sancı çıkmış açılmaya bakılmış açılma olduğu icin acil sezeryana alınmıştı 😏
Erol 0610835 gecen ay gittim sancım var Dı alttan muayene ettiler sancım oldugu için acıdı bu sefer yine yaparlar mı acaba diye sordum
Erol Herding_1433 gecen ay sancım var diye alttan muane yaptılar ve sancım oldugu için acıdı bu sefer yine yaparlar mı acaba diye sordum bende öyle biliyordum muane olunmaz diye ama olmak istemiyorum muane diyecegım bu sefer
Fatma3434 aysnrsvs benim 1 adet sandım çıktı. Bugün de sabaha kdr karnımın alt kısmı gerildi de gerildi. 37. Haftamdayim acaba erken doğarmı
HavvaE25 İlk hamileliğim açıkçası hiç çatıyada çıkmadım açılmaya nasıl bakıyorlar daha yaşım küçük ve hiç tecrübe edinmedim korkuyorumda çok ağrılı mı oluyor 33 haftalığım nezaman çatıdan bakarlar acaba ? 🙄
Acemianneeeeyimm HavvaE25 abartıldığı kadar acı veren Bi işlem değil sakin kalıp derin nefes alırsanız acımıyor on saniye süren Bi işlem 😊
Erol HavvaE25 açıklık yoksa çatı muanesi agrılı olmuyor ama açıklık varsa parmaklarını soktukları zamn canın yanıyor kimi doktorlar eli hafif oluyor igne vurulurken hemşire den hemşireye değişmiyormu kimisinin eli hafif kimisinin agır onun gibi bu zamana kadar cok oldum tecrübeliyim ondan
Cansel11 Erol yapıyorlar canım bende aynı şikayetle gitmiştim geçenlerde benimde ikinci sezeryanım olucak hmn ilk müdahalesi alttan bakmak oldu
gamzosgamzos Erol bende sancı ile gittim açıklığa baktı doktorum 2 cm acıkligim varmış zaten o gun hemen sezaryene alındım yani sancı olunca bakıyorlar
aysnrsvs Fatma3434 sanciniza göre hareket edilir muayene sonrası hakkınızda hayırlısı olsun büyümüş artık annesi 😉
Selin12- Erol yapıyorlar canım acilman varmi diye kontrol etmek icin benim 3.sezeryanim 3unde de baktılar
Acemianneeeeyimm HavvaE25 iki parmağıyla kaç cm açıklık olduğuna bakıyorlar çok da araştırmayın kendinizi korkutmayın 😁