elifcemre dünden beri hissediyı muyum anlayamıyorum, öncesinde güzeldi, acaba normal mi bu haftalarda düzensiz olması..
Anneyimmmm23 elifcemre Evet canım normal olarak düşüne bilirsin zamanla düzene biniyor 25 27 hatta 30 haftalarda düzene giriyor panik yapma benim de öyleydi
kahvesever__ elifcemre evet normal o haftalarda zaten sürekli oynamasını bekleme sonradan düzeliyor ama her zaman vuracak merak etme
elisammmm elifcemre Yaaa bende 24 haftalık gebeyim bende iki gündür çok hissetmiyorum halbuki kıpır kıpırdı dün çok şiddetli bir kusma yaşadım sabah acile gittim test yaptım enfeksiyon çıktı bebekte gayet iyiydi bende kusarken çok kasıldım ondan çok korktum 😟
eliff92 kahvesever__ Anneyimmmm23 kızlar 23 haftalıgım bende vurmadan önce karnımı sıkıyo geriyo sonra vuruyo normal mi
ipekveatlas cok normal bi hissedip 3-4 gün hissetmediğim oluyodu o haftalarda 27den sonra düzene girdi
eliff92 elifcemre ediyorum ama işte sıkıp germesini anlamıyorum yarın doktora gidicem sorucam bu haftalar normal diyorlar sen hiç korkma canım 28 haftadan sonra düzene giriyormuş